23 Temmuz 2024

AK PARTİ FATSA’DA 2. SKM’Yİ AÇTI

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı 2. Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Ahmet Çoruh, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Nilgün Tomakin, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, AK Parti Ordu Milletvekili aday adayları, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Uçar; “Partimiz siyasette kadınlara önem veriyor”

Bütün çalışmalarımız esnasında bizi yalnız bırakmayarak yanımızda olan milletvekili aday adayı arkadaşlarımıza ve partili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, “ Ordu’da 35 yıl sonra ilk defa sadece AK Parti’de olmak suretiyle bir kadın aday hediye edilmiştir. Siyaset kalabalıkla oluyor ve bugün burada bu kalabalığı oluşturan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Ak partide şu anda 99 tane kadın aday var. Bu da AK Parti’nin kadınlara verdiği değeri gösteriyor. Seçimlerde en iyi sonucu Fatsa’mızdan ve Ordu’muzda alacağımızı düşünüyoruz. Tekrar Av. Nilgün Tomakin hanımefendiye çıktığı bu kutsal yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anlayan; “Bizler inandığımız doğruları anlatacağız ve vatandaş takdir edecek”

Bugün Fatsa’da seçim kampanyası kapsamında ikinci seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ak parti kurulduğu günden bu yana AK Parti ailesi olarak bir çok seçimler yaptık. Çok güzel neticeler aldık ve her seçime aynı heyecanla girdik. Önümüzde bir seçim daha var. Gönülden söylüyoruz ki bu seçim hepsinden daha da önemli. Bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacağız. Bunun için hep birlikte yollara düşmek bizim vazifemizdir. Bizler inandığımız doğruları anlatacağız ve vatandaş takdir edecek” diye konuştu.

Nilgün Tomakin; “ 5’te 5’i birlikte başaracağız”

Bugün burada birlikte bulunduğum bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Nilgün Tomakin “Hepinizden 5’te 5 için söz almak istiyorum. Bunu yapmamız gerekiyor. Fatsalı kardeşlerimin de bunu yapacağına eminim. Sürecin başından beri beni hiç yalnız bırakmadılar. Desteklerinizi yürekten hissettim. Nasip olurda göreve gelirsem kapım sonuna kadar sizlere açık olacaktır. Tüm Orduluların problemleri benim problemlerim olacak. Devam eden projeler için elimden geldiği kadar çalışacağım. Beni bir kardeş bilin orda olduğumu bilin, ben sizin burada olduğunuzu biliyorum. Birlikte başaracağız“ dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde