23 Temmuz 2024

“FATSA LİMANI ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK”

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Fatsa Limanın kapatıldığı yönünde kamuoyunda muhalefet tarafından ifade edilen haberin tamamen asılsız olduğunu belirterek, “Fatsa Limanının kapatılması kesinlikle söz konusu olmadı, Fatsa Limanı işletmeciliğine devam edeceğini Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’da ifade ettiler ben bir defa daha ifade ediyorum ve tekrar ediyorum Fatsa Limanı kapatılmıyor, kapatılmayacak.” dedi.
 Geçtiğimiz günlerde Fatsa Limanının kapatılması ile alakalı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın ağzından yanlış bir haberin gazetelerde haber olması üzerine bir açıklama yapma gereği hissettiğini belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Bu haberler üzerine vatandaşlarımız endişeye mahal verdiler, ben kesinlikle böyle bir endişelerin yersiz olduğunu ifade ederek bunu kamuoyu ile paylaşıyorum, kaldı ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz Bey de aynı şekilde bu haberle ilgili bir açıklama yaptılar yani Fatsa Limanının kapatılması kesinlikle söz konusu olmadı. Fatsa Limanının işletmeciliğe devam edeceğini kendileri de ifade ettiler, ben bunun üzerine bir defa daha Sayın Enver Yılmaz beyin açıklamaları ile beraber bir defa daha ifade ediyorum ve tekrar ediyorum Fatsa Limanı kapatılmıyor kapatılmayacak.” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ VE SANAYİCİLERİMİZ ASLA ENDİŞEYE KAPILMASINLAR”
Fatsa Limanı’nın ekonomik olarak karlı bir şekilde çalışan liman olduğunu ifade eden Başkanımız Anlayan, “Daha önce Ordu Limanımız Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın açıkladığı şekilde karlı olmadığı için kapatıldığını ifade etmiştir dolayısıyla bu yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim. Fatsa Limanımız kesinlikle ticari yoğunluğu fazla olan, kesinlikle karlı bir işletme ve bundan sonra da Büyükşehir Belediyemiz tarafından işletilmeye devam edecek. Vatandaşlarımız ve sanayicilerimiz asla endişeye kapılmasınlar, gazetelerdeki birtakım haberler muhalefet tarafından da şişirilerek yapılan bu haberleri kaynağından teyit alarak yapılan açıklamaları takip etsinler. Elbette ki muhalefet bunu malzeme olarak kullanmayı seviyor olabilir ama biz bir defa daha işin tarafları ve yetkilileri olarak Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın açıklamaları ile beraber biz de ifade ediyoruz; Fatsa Limanı çalışmaya devam edecek çünkü ticari yoğunluğu her geçen gün artan bir liman. Mevcut Organize Sanayi Bölgemizi büyütmeye çalışıyoruz o bakımdan liman bizim için çok önemli bir saç ayağı. Belli bir rehabilitasyon la beraber kapasitesinin de artırılarak daha iyi çalışacaktır. Bugünkü şartlarda bile karlı olan bir işletme; velhasıl kelam Fatsa Limanımız çalışmaya devam edecek.” diye konuştu. 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde