23 Temmuz 2024

“BU BİR ONUR SAVAŞIYDI VE BİZ BU SAVAŞTAN GALİP ÇIKTIK”

  • PDF

Fatsa İlçe Spor Müdürü ve Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Halil BEKYÜREK; “Kimse ligde kalacağımıza inanmadı. Fatsa Belediyespor nasıl ligde kalacak dediler fakat biz zoru başardık. Bu uğurda emek veren ve dik duruşunu kaybetmeyen başta futbolcularımıza ve bize desteği biran olsun esirgemeyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güçlü ve kaliteli bir yönetimle yola devam edeceklerini kaydeden Bekyürek; “Yeni yönetim oluşması için birtakım görüşmelerim olacak. Bu görüşmeler neticesinde güzel bir kadroyla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Fatsa takımına sahip çıktı”

Bu bir onur savaşıydı ve biz bu savaştan galip cıktık diyerek açıklamalarını sürüden Bekyürek; “18 Temmuz 2014 tarihinde Fatsa Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından bize görev tebliğ edildi. Takımımızı başarılı kılmak üzere Fatsa’nın ileri gelenleriyle görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerin neticesinde bir takım kurduk. Gerçekten büyük özverilerle takımı oluşturduk. Ahmet Canbaz takım için büyük mücadele verdi. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Ahmet CANBAZ ve yönetimi görevi bıraktıktan sonra Kayyum, tekrardan Fatsa Belediyespor Başkanlığını bana devretti. Üç puan almış Fatsa nasıl ligde kalacak denildi ve kimse ligde kalacağımıza inanmadı. Biz zoru başararak bu ligde kaldık.  Ben futbolcuların onurlu, gururlu ve dik duruşlarını tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Bu bir onur savaşıydı ve bu onur savaşından Fatsa Belediyespor oyuncuları, teknik heyeti, çalışanları galip çıktı. Fatsa taraftarı her zaman yanımızda oldu. Fatsa’nın insanı en altından en üstüne kadar bal liginde kalmasını istiyordu ve takımına sahip çıktı” dedi.

“Güçlü bir yönetimle yolumuza devam edeceğiz”

10 Mayıs 2015 tarihinde genel kurul olacağını ifade eden Bekyürek;” Yapacağımız genel kurul sonrası yeni bir yönetimin oluşması için beklenti içerisindeyiz. Şuanda ciddi bir oluşum yok fakat bu konuyla ilgili önemli görüşmelerim olacak. Herkesin bu işe el atmasını isteyeceğim. Kaliteli bir yönetim oluşturacağımızı düşünüyorum. Güçlü bir yönetimle yola devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

“Fatsa’da sporun altyapısını oluşturuyoruz”

Fatsalı gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda büyük çalışmalara imza attık ve epey yol katettik diyerek açıklamalarını sürdüren Bekyürek; “ Fatsalı çocuklarımızın spora yönlendirmek üzere büyük çalışmalarımız oldu. Fatsa Kaymakamımız Mehmet Yapıcı’nın da bu konuda büyük destekleri oldu. Turnuvalar ile bu çocuklarımızı spordan koparmamayı planladık. Nike halı sağa turnuvası Fatsa’da olsun dedik. 20 takımlı bir turnuva başlattık ve halen devam ediyor. 20 kurumun katıldığı Kaymakamlık kupasını gerçekleştirdik. Çok çekişmeli maçlar oluyor. Bundan sonrada yaz ayı için spor okullarımızı açacağız. Fatsa’da geleceğe dair sporun alt yapısı oluşturmaya çalışıyoruz. Bizlere bu süreçte desteği olan herkese çok çok teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde