23 Temmuz 2024

BAŞKAN TEKİNTAŞ “ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ”‏

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve Meslek Odası Başkanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Tesk Otel'de düzenlenen toplantıya çok sayıda Meslek Odası Başkanı ve Altınordu Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Ordu'da bulunan her esnafın kendileri için önemli olduğunu ve kendilerine yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını” söyledi.

Başkan Tekintaş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “ Oda Başkanlarımız ile her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Onların bizden istediklerini, bizim onlardan beklentilerimizi ele alıp iki tarafı da memnun edecek çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Şuana kadar yaptığımız bu ortak istişare toplantıları sokağa yansımış duruma geldi. Geçmiş yıllara oranla şehir içerisinde düzenlemeler artık gözle görülür duruma geldi. Ben öncelikle Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve Meslek Odası Başkanlarına bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'ın esnafa verdiği destek bizleri fazlasıyla memnun etti. Başkanımız her zaman olduğu gibi bugün de toplantımıza katılarak esnafımızın sorunlarını dinledi. Ben başta Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'a ve birim müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde