23 Temmuz 2024

ABDULLAH UÇAR; “Hem Odanızın, Hem Esnafın Arkasında Olacağız”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı, yeniden göreve gelen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ayhan Baş’a tebrik ve temennilerde bulunan Uçar; Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odasının siyasi yönden her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi.

Şahsım ve yönetim kurulu adına tekrardan göreve gelmenizi kutluyorum diyerek sözlerine başlayan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar; “ İnşallah Fatsa’mız için hayırlı hizmetler sunarak görevinizde başarılı olursunuz. Biz de siyasi olarak elimizden ne geliyorsa hem odanız için hem de esnaf için arkanızdayız. Bir defa daha güçlenerek bu göreve geldiğiniz için başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getiren Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş; “ Kooperatifimiz bölgemizde ve ülkemizde ilk sıralardadır. Her zaman esnafımız için 24 saat telefonumuz açıktır. Ne gerekiyorsa yardıma hazırız. Yeni iş yeri açanlara ya da iş yerini büyütmeyi düşünenlere her imkanı sunuyoruz. Dosyalarında eksik olmadığı takdirde biz kredi vermeye hazırız. Biz ekip olarak çalışıyoruz ve bu şekilde her gün daha da çok büyüyoruz” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde