23 Temmuz 2024

CAHİT ZARİFOĞLU’NDAN BİR PROJE BAŞARISI DAHA

  • PDF

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Proje başarılarına devam ediyor.

         Danışmanlığını Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni İrfan KÖMÜR’ün yaptığı, Okulun 11. Sınıf öğrencilerinden Havva Selin ÇAKMAK’ın hazırladığı Euler Fİ Teoreminin İçerme-Dışarma prensibiyle ispatlanması adlı proje Medipol Üniversitesi tarafından düzenlenen liseler arası Fen ve Mühendislik Proje Sergisine matematik alanında katılmaya hak kazanmıştır.

Okul Müdürü Yüksel ACAR, “Okulumuz proje alanında verimli bir yıl geçiriyor. TÜBİTAK tarafından düzenlenen proje yarışmasına okulumuzdan 18 proje başvurusu gerçekleştirilmiş, bu projelerden matematik ve sosyoloji alanında iki proje Samsun bölge sergisine katılmaya hak kazanmıştır. Sosyoloji alanında hazırlanan projemiz Samsun bölge finalinde 1. Olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.”

Yüksel ACAR, “Öğrencimiz Havva Selin ÇAKMAK’ın hazırladığı matematik projesi Medipol Üniversitesi tarafından düzenlenen liseler arası Fen ve Mühendislik Proje Sergisine davet edilmiştir. Bu bizim için son derece gurur verici bir tablodur.

TÜBİTAK BİLİM FUARINA BEKLİYORUZ

 Ayrıca okulumuz TÜBİTAK Bilim Fuarları desteğine başvurmuş ve bu desteği de almaya hak kazanmıştır. Bu kapsamda 13-14 Mayısta okulumuzda Bilim Fuarı açılacaktır. Şimdiden tüm Fatsalıları bu Bilim Şölenine davet ediyoruz. Ayrıca bu çalışmalarından dolayı Felsefe Öğretmenimiz Özay Nuri AKSOY ve Matematik Öğretmenimiz İrfan KÖMÜR’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde