23 Temmuz 2024

İHSAN ŞENER FATSA’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

  • PDF

AK Parti Fatsa seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan  AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İhsan Şener 7 Haziran seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

7 Haziran milletvekili seçimlerinin Türkiye için büyük bir viraj olduğunu dile getiren Şener;  “yeni Türkiye yolunda, yeni anayasa için çoğunluğu sağlayabilmek adına halkın desteğini beklediklerini ifade etti.

Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız, bizim hedefimiz hizmet etmektir vurgusunu yapan İhsan ŞENER, biz insanları birbirine kırdırarak değil kucaklayarak siyaset yapıyoruz diyerek muhalefet partililere seslendi.

“Yeni Anayasa ve Yeni Türkiye için 7 Haziran seçimi en önemli viraj olacaktır”

Açıklamalarına devam eden ŞENER; “7 Haziran seçimi milletimize hizmet yolunda en önemli viraj olacaktır. Bunun sebebi açıktır. Bütün bu elde ettiklerimizin anayasal güvenceye alınması lazımdır. Yeni bir anayasa için, milletimize dar gelen bu anayasayı değiştirmek için inşallah 7 Haziranda çoğunluğa iktidar yürüyüşü yapıyoruz. Bu yürüyüşümüzde tüm vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır” diye konuştu.

“Hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeyen AK Parti 7 Haziran’da da zafere ulaşacaktır”

Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz diyen Şener; “ Biz yola çıkarken 3 milliyetçiliğe karşı çıktık. Bunlardan bir tanesi ırk, diğeri din, diğeri de bölge milliyetçiliğidir. Temel ilkelerimizden taviz vermeden ayrım yapmadan el ele, omuz omuza vatanın bütün topraklarında yaşayan insanları eşit sayarak kol kola büyük Türkiye oluşturmak için yola çıktık. Artık yeni bir döneme giriyoruz ve bu dönem yeni birlikte Türkiye’yi oluşturma dönemidir. Bunun teminatı da AK Partidir. Hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeyen AK Parti 7 Haziran’da da zafere ulaşacaktır” dedi.

“Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız, kimse bizim adaylarımız üzerinden siyaset yapmasın”

Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız diyerek muhalefet partililere seslenen İhsan Şener, “Kimse bizim adaylarımız üzerinden siyaset yapmaya kalkması. Aday adaylığı sürecinde de hem televizyonlarda hem de içimizde şunu söylemiştim. İhsan Şener olarak ben aday olmayabilirim. Beş tane aday Ünye’den de olabilir. Altınordu, ikizce ya da Aybastı’dan da olabilir. Biz yola çıkarken şunu söyledik. Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız, bizim hedefimiz hizmet etmektir dedik. Kim bu hizmet yarışında geri kalıyorsa, yorgunsa, yıpranmışsa bir başka arkadaşa yolunu devreder ve bir başka arkadaş AK Parti’nin kurumsal kimliği altında yoluna devam eder. Hiç kimse bizim adaylarımızın şuradan ya da buradan olmasıyla ilgili siyaset yapmaya kalkmasın. Muhalefet partilerine sesleniyorum varsa bu milletin ufkunu hedefini genişletecek, rahatlatacak projeleriniz bu milletin önüne onlarla çıkın. Meydanlarda insanları birbirine kırarak seçim kazanamazsınız. Biz kol kola omuz omuza bu seçimi kazanacağız. Allah’ın izniyle 7 Haziran akşamı Türkiye yeniden bir demokrasi bayramına hazır olsun diyorum. İnşallah 5’te 5 istiyoruz.” diyerek açıklamalarına son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde