23 Temmuz 2024

AYDIN BOSTANCIOĞLU VE EKİBİ ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ ÜYELERİNE HİZMET ETMEYE HAZIR

  • PDF

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Aydın BOSTANCIOĞLU; “Yönetim ve denetim kurulu üyelerimizle birlikte 26 Nisan 2015 Pazar günü yapılacak olan seçime tam kadro hazırız” dedi.

Başkan adaylığını açıklamasının ardından yoğun tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Bostancıoğlu; “ Çalışmalarımız sırasında kooperatife üye tüm esnafa ulaşmaya çalıştık. Görüyorum ki bu süre içerisinde şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma yönelik çok olumlu teveccühlerle karşılaştık. Yarın Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında yapılacak olan kongrede yaptığımız çalışmaların karşılığını alacağımıza yürekten inanmaktayız” diye konuştu.

Kooperatif üyelerinin tamamını yarın yapılacak olan kongreye davet eden Bostancıoğlu; “ Bizler profesyonel ve tecrübeli çalışma arkadaşlarımızla. Esnafımızın sorunlara ve sıkıntılarına çözüm üretmek için çalışacağız. Bilgili, tecrübeli ve dürüst ekibimizle Fatsa Esnafını kucaklayacağız.  Kimseye ayrım yapmadan esnafımızın refahını yükseltmek için çalışacağız” dedi.

Hayatım boyunca doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım ilçeme hizmet etme arzusu ile çok çalıştım ve bu azmimi hiçbir zaman yitirmedim diyen Bostancıoğlu; “Yıllar boyu edindiğim tecrübelerimi Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine aktararak verimli olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde