23 Temmuz 2024

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı AYHAN BAŞ’A YAKIŞTIRAMADIK

  • PDF

23 Nisan 2015 tarihinde Fatsa’da yayın yapan Mir Kuzey Gazetesi ve Fatsa Postası Gazetesine yazılı basın açıklaması yapan Ayhan BAŞ’IN, gazetemizi itham altında bırakan açıklamalarını kendisine yakıştıramadık!

29 yıl boyunca Fatsa’da yayın hayatını onurluca sürdüren Fatsa Yeni Haber Gazetesi’ni “kınamak”, “yayın ilkelerimizi sorgulamak”, “adımızın kirlendiğini” beyan etmek Sayın Ayhan BAŞ’ın görev ve sorumluluğu değildir.

Ayhan BAŞ; Fatsa Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Adayı Aydın BOSTANCIOĞLU’nun gazetemize özel yaptığı basın açıklamasının ardından “Fatsa Yeni Haber Gazetesi’nin adı lekelenmiştir” şeklinde beyanatlarda bulunması basiretsizlikten öteye geçemez.

Fatsa Yeni Haber Gazetesi kurumsallaşmış ve Fatsaya maal olmuş bir kuruluştur.

Bu kurumsallaşmış isim her zaman yayın hayatına devam edecektir. Fatsa Yeni Haber Gazetesi çatısı altındaki kişiler geçici; fakat bu kurumsal  isim her zaman kalıcı olacaktır.

İsteyerek veya istemeyerek, bir takım şer odaklarının dolduruşuna gelerek veya gelmeyerek Fatsa Yeni Haber Gazetesi’nin adı kirlenmiştir ve o gazeteyi kınıyorum şeklinde basın açıklamasında bulunmanızı gazetemizin yayın kurulu olarak sana YAKIŞTIRAMADIK!

 

FATSA YENİ HABER GAZETESİ ADINA

 SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ EMRE ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde