23 Temmuz 2024

“GEMİ KARAYA OTURMUŞ”

  • PDF

Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Muhittin AÇICI, Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Abdullah İstikbal, Saadet Partisi (SP)  Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan  ve Fatsa İlçe Teşkilatı gazetemizi ziyaret etti.

7 Haziran seçimlerini değerlendiren Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Muhittin AÇICI ; “Öncelikle seçimlerin ülkemize milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 Öyle bir seçim atmosferi var ki, henüz insanların ısınamadığını, sokakların renklenmediğini görüyoruz diyen Açıcı açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Hiçbir seçimde bu kadar sessizlik yoktu. Bunun nedeni şu, kim iktidar olursa olsun millet kaybediyor. 12 yıldır tek başına iktidar olmuş bir devlet yok aynı zamanda devletleşmiş bir siyasi hareket var. 13 yılın sonunda 12 milyon resmi çalışandan 6 milyonu asgari ücretli ve asgari ücret 950 liradır. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1450 TL, yoksulluk sınırı ise 3400 liradır. Yani Türkiye yoksulluk ve açlık sınırının altında yaşıyor. Hayat standardını yükseltemeyen bir iktidarla seçime gidiyoruz. İşsizliğin ve istihdam probleminin yüksek olduğunu hep birlikte görüyoruz. Göç veriyoruz ki insanlar haklı.İstihdam bulamayınca göç etmeye başlıyorlar. Ne giden memnun nede kalan memnun, bu ortamda seçim çalışmasına gidiyoruz. Hep beraber görüyoruz ki gemi karaya oturmuş şekilde. Sanayimiz durma noktasına geldi ve bunun neden olduğu ile ilgili konuşulmamaktadır. İhracat her geçen gün azalmaktadır” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde