23 Temmuz 2024

Aydın BOSTANCIOĞLU; “Biz kimseye çamur atmadık”

  • PDF

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Aydın BOSTANCIOĞLU; “Biz iftirayla hiçbir yere gelmedik. Kimseye çamur atmadık ve belgelerle konuştuk” dedi.

Bostancıoğlu yaptığı basın açıklamasında ; 1.500 TL olan “Kooperatif İstihbarat Kesinti Tutarı” gazetede meydana gelen baskı hatasından dolayı 4.500 TL olarak okunmaktadır. Ama esas tutar 1.500 TL’dir. Bu tutarın yanlış olduğunu rakamları toplasalar bile anlayabilirler” diye konuştu.

“Karşı tarafın neden bu kadar tedirgin olduğunu anlamış değilim”

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatiflerinin istihbarat tutarı kesintisi yapamayacağını bir kez daha yineleyen BOSTANCIOĞLU; “ Yayınladığımız belgelerin orijinali bizde. Karşı tarafın neden bu kadar tedirgin olduklarını anlamış değilim. Yalan yanlış rakam oyunlarıyla insanların kafasını karıştırıyorlar. Fatsa Esnaf Kredi Kooperatifi, kredi alan esnaftan 6.850 TL kesintiyi peşin şekilde alıyor. Diğer Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifleri bu kesintileri taksit taksit gerçekleştiriyor” şeklinde konuştu.

“Evraklar üzerinde sahtecilik yapamayız”

Bu kadar kesintiyi bende yapsam İstanbul’dan büyük bir kooperatif bile olurum diyen Bostancıoğlu; “ Şimdi soruyorum 6.850 TL’yi peşin kesen bir kooperatif mi daha çok zengin olur? Yoksa kesintileri taksit taksit yapan kooperatif mi çok zengin olur? Biz evraklar üzerinde sahtecilik yapmayız ve kimseyi de sahtecilikle suçlamıyoruz” diye konuştu.

“Küçük esnafın aldığı krediden peşin alınan kesinti acizliktir”

Bizim bu açıklamalarımız kooperatif yöneticilerin DNA’larını bozdu diyerek açıklamalarına devam eden Bostancıoğlu; “ Bizim belgelerimiz burada. Mevcut yönetimle istedikleri yerde istediği her anda görüşürüm. Televizyonlarda bu konuyu beraberce tartışalım. Küçük esnafın aldığı krediden peşin alınan kesinti acizliktir. Biz 6 bin TL kazanmak için belki bir yıl çalışıyoruz. Vatandaş bu 6 bin TL’yi ödeyecek ama taksit taksit ödemelidir” diye konuştu.

“Hazirun cetvelini bile bize vermediler”

Hazirun cetvelini bile bize vermekten aciz olan bir yönetim olduğunu da kaydeden Bostancıoğlu; Hazirun cetvelini bile bize vermediler. Veremediler çünkü korkuyorlar. Önümüzdeki pazar günü seçim var. Hodri meydan diyorum. Allah’ın izniyle ve alnımızın akıyla bu seçimden başarıyla çıkacağız” dedi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde