23 Temmuz 2024

Seyit TORUN; “ Yoksulluğu bu ülkenin kaderi olmaktan çıkaracağız”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Adayı Seyit TORUN; “Bu ülkenin tüm kaynaklarını adaletli bir şekilde dağıtacağız. Bu kaynaklar hakça dağıtıldığı zaman hepimize yeteceğini düşünüyorum ” dedi.

Yoksulluğu bu ülkenin kaderi olmaktan çıkaracağız diyen Seyit TORUN; “Bizler ülkenin sorunlarını somut projelere dayandırarak ve bu projelerin gerçekleşmesini sağlayacak finansmanı da ortaya koyarak çözeceğiz” diye konuştu.

“Kaynakları adaletli dağıtacağız”

Biz her zaman Türkiye’nin iyi yöneltilmediğini söylüyoruz diyen Torun; “ CHP iktidarında toplumumuzun alt gelir grubuna yönelik projelerimiz var. Yoksulluk bu ülkenin kaderi olmamalıdır. Bizler yoksulluğu yeneceğiz. Yoksulluğu yenemezsek, ülkenin geleceği adına da sağlıklı kararlar alamayız. Toplumun alt gelir grubunun refahını arttıracağız ki, böylelikle çiftçi kazanacak, memur kazanacak, esnaf kazanacak, sanayi kazanacak. Biz vatandaşın her sorununda yanındayız. Şuanda 13 yıllık süreçte tartıştığımız konular Türkiye’nin hak ettiği konular değildir. Dünya farklı şeyleri konuşuyor, biz farklı şeyleri konuşuyoruz. Bu ülkenin tüm zenginliğini vatandaşlara adaletli dağıtacağız” diye konuştu.

“Bilimsel tespitlere dayanarak konuşuyoruz”

İşçinin, memurun, sanayicinin sorunlarını somut projelerle ve finansmanı da açıklayarak çözeceğiz diyen Torun; “ Bilimsel tespitlere dayanarak bu ülkede Cumhuriyet tarihi boyunca 800 milyar dolar vergi toplanmış. Fakat son 13 yılda ise bu ülkede 1 trilyon 700 milyar civarında vergi toplanmış. Bakıldığında bu ülkede çok yüksek oranda kaynak vardır. Bu kaynaklar adaletli dağıtıldığında hepimize yeteceğini düşünüyorum” dedi.

“Bizim için önemli olan vatandaşın huzuru ve refahıdır”

Türkiye üretime yönelmedi ve kaynakları doğru yerde kullanmadı diyerek serzenişte bulunan Torun; “13 yıllık yönetim zafiyetinin faturasını hep birlikte ödüyoruz. Türkiye’yi bu zor günlerinden hep birlikte kurtaracağız. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden onları kucaklayacağız. Hep birlikte bu ülkeyi barış ve huzur içinde çözeceğiz. Bizim kimseyle kavgamız ve derdimiz yok. Bizim için önemli olan vatandaşın huzuru ve refahıdır” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde