23 Temmuz 2024

MURAT KAÇAK ATA MESLEĞİNİ UNUTMADI

  • PDF

Mhp Ordu Milletvekili Adayı Murat KAÇAK ata mesleğini unutmadı.

Seçim ziyareti kapsamında fırıncı esnafının sıkıntılarını dinleyen Kaçak; eski günleri yad ederek kolları sıvadı ve ekmek yaptı.

Baba mesleğinin fırıncılık olduğunu ve yıllarca bu sektöre emek verdiğinin kaydeden Kaçak; “ Ben yıllarca bu sektörün her noktasında çalıştım. Gerektiğinde un çuvalı taşıdım, gerektiğinde hamur ve  ekmek yaptım. Bu sektörün zorluklarını ve sıkıntılarını çok iyi bilmekteyim. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında esnafın problemlerinin giderilmesi için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizde ticaretin içinden geldiğimiz için esnafın derdini iyi bilirim. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında elimizden gelen çabayı sarfedeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın “ diye konuştu.

Her geçen gün şahsına yönelik ilginin artarak devam ettiğini ve Fatsa’nın adayı olmasından ötürü güzel tepkiler aldığını dile getiren Kaçak; “ Biz lafta değil, yürekte bu memleketin sevdalısıyız. Nasip olursa ilimize hizmet edebilirsem; herkesin rahatlıkla ulaşabileceği kardeşi olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde