23 Temmuz 2024

FATSA’DA MURAT KAÇAK SESLERİ YÜKSELİYOR

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili 2. Sıra Adayı Murat KAÇAK ve 5. Sıra Faruk KÜTÜK gazetemizi ziyaret etti.

Fatsalı hemşerilerinden destek beklediklerine vurgu yapan Murat Kaçak; “Göreve gelirde Milletvekili olursam;  kapısı herkese açık bir hemşeriniz olarak sizlere hizmet edeceğim. Bu yolda tüm Fatsalıların desteğine ihtiyacım var” dedi.

7 Haziran seçimleri için çalışmalarını başarıyla sürdürdüklerini ifade eden Murat Kaçak; “Adaylığımızın açıklandığı günden bu yana abi diye kabul ettiğimiz 5. Sıra adayımız Faruk Kütük ile birlikte ilçelerimizi geziyoruz. El ele verdik ve beraber mücadele veriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını hakettiği noktaya dikebilmek için elimizden gelen her türlü emeği gösteriyoruz. Aday adaylığı sürecinde kıymetli hemşerilerimin çok büyük desteğini gördüm. Fatsa’da Kültür Sarayında yaptığım tanıtım toplantısında salon doldu, taştı. Çok güzel bir toplantı oldu. Bu destekler listedeki yerimizin olgunlaşmasında önemli bir katkı sağladı. Öncelikle sizin vasıtanızla çok değerli hemşerilerimize ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizi teveccüh göstererek partimizin listesinde gösterdiler. Biz de bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bu günkü ziyaretimizin sebebi siz değerli büyüklerimizin görüş ve önerilerini almaktır. Fatsalı hemşerilerimden ve basın mensuplarından bana sahip çıkmalarını rica ediyorum. Ben Fatsa’nın çocuğuyum. Seçilebilirsem kapımın her zaman açık kalacağını ve her zaman ulaşılabileceğimi belirtmek istiyorum. Bu gaye ile memlekete hizmet etmeyi amaç ediniyorum. Ülkü ocaklarından yetişerek siyasete katılan bir insanım. Fatsa’nın adayıyım ve Fatsalıalrın desteklerini canı gönülden istiyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ziyaretten ötürü memnuniyetini belirterek; “ çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Gazetemize yapmış olduğunuz nazik ziyaretten ötürü de sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. 7 Haziran seçimleri Fatsa’ya ve sizler adına hayırlara vesile olsun” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde