23 Temmuz 2024

Kuaför Dilek Artık Yeni Yerinde

  • PDF

İlçemiz kuaförlerinden Dilek Kuaför yeni konseptiyle Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi  Tomurcuk Bebe Üzeri Kat 2’de yeni iş yerinde hizmetine başladı.

Yapılan açılışa çok sayıda davetli katılırken kurdele kesimini yine ilçemiz kuaförlerinden Kuaför Esin & Şadu ve Kuaför Şadiye gerçekleştirdi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren kuaförler; “ Biz Fatsa’da aynı mesleği icra ediyoruz . Birlik ve beraberlik içerisinde olmak bize mutluluk veriyor. Arkadaşımız Dilek Canbaz’a yeni iş yerinin ilk gününde destek vermek istedik. Güzel, modern bir salon olmuş. Hayırlı uğurlu olsun diyor ve bol kazançlar temenni ediyoruz” dediler.

Açılışa katılan herkesle birebir ilgilenen Dilek Kuaför Salonu sahibi Dilek Canbaz; “ Bugün beni yalnız bırakmayarak açılışa katılan tüm eş, dost ve akrabalara teşekkür ediyorum.  Müşterilerime daha güzel hizmet verebilmek için iş yerimi değiştirdim. Daha güzel ve modern bir mekanda, Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesinde hizmet vermeye devam edeceğim. Tüm bayanlarımızı kuaför salonuma bekliyorum” dedi.

Açılışın ardından misafirlere pasta ve meyve suyu ikramı yapıldı. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde