23 Temmuz 2024

“Bölgemizin en düşük kesintisini yapan kooperatiflerden biriyiz”

  • PDF

Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni binasını Fatsa Basınına tanıtan başkan Ayhan BAŞ, binamız yapılırken hiçbir üyemizden tek kuruş kesinti yapmadık” dedi.

Bizler verdiğimiz kredilerden ne bir kuruş fazla, ne de bir kuruş eksik alamayız, alırsak suç işlemiş oluruz diyen Ayhan BAŞ, bölgenin en düşük kesintisini yapan kooperatifiz” diye konuştu.

Yeni binalarındaki ilk günlerinde basın toplantısı yapan Fatsa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Tüm odaları tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini ifade ederek; Fatsa’ya kalıcı bir eser bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 

Türkiye’nin lider 50 kooperatifi arasında olduklarını ifade eden Ayhan Baş, “Biz, kooperatif olarak Türkiye genelinde ilk 50’lerde ve bölgemizde de birinci sırada yer alıyoruz. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin illeri arasındaki bölgenin lideri olmanın başarısı bizi gururlandırıyor. Şunu önemle belirtmek istiyorum ki binamız yapılırken hiçbir üyemizden tek kuruş kesinti yapmadık. Hizmetimize gölge düşürmek için çıkarılan dedikodulara asla itibar edilmesin. Bizler verdiğimiz kredilerde, kanuni kesintiden ne bir kuruş fazla, ne de bir kuruş eksik alamayız. Bunu yaparsak suç işlemiş oluruz. Ayrıca hem bölgemizin hem de ülkemizin en düşük kesintisini yapan kooperatiflerden biriyiz” diye konuştu. 
Baş, binanın toplam 595 bin TL’ye mal olduğunu dile getirdi. 

Son Güncelleme: Çarşamba, 22 Nisan 2015 06:50

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde