23 Temmuz 2024

Fatsa’nın İlk Ve Orta Okulların Öğrencilerinden Ankara’da Mükemmel 23 Nisan Konseri

  • PDF

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ankara’da Fatsa İlk ve Orta Okul Öğrencilerinin Katılımıyla Coşkuyla Kutlandı…

MİNİKLER ANKARA’dan DÖNDÜ…

Minikler Ankara’yı coşturdu.

Ordu’yu Ordu iline yakışır şekilde temsil ettiler.

Başarılı ve disiplinli bir şekilde Ordu’yu temsil eden Fatsa Özel Sevgi Kültür ve Sanat Merkezi Çocuk Korosu Akademisi ayrıcalığını gösterdi. Türkiye’nin çeşitli 12 ilinden gelen çocuk korolarıyla birlikte aynı sahneyi paylaşan Fatsa Özel Sevgi Çocuk Korosu Akademisi öğrencileri seyircileri başarılı performanslarıyla büyüledi.

Fatsa ÖZEL SEVGİ Kültür ve Sanat Merkezinin kurmuş olduğu Fatsa’nın tüm ilk ve orta okullarından kurmuş olduğu 80 kişilik koro ilk konserini Ankara’da Türkiye’nin her bölgesinden 12 ayrı ilinden gelen çocuklarla birlikte el ele bir yürekten şarkılar söyledi.

Hacettepe Üniversitesinin davetlisi olarak Ordu ilini temsilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları etkinlikleri kapsamında Ankara’ya davet edilen çocuklar 18 Nisan 2015 tarihinde Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezinde Konser verdikten sonra toplu şekilde Anıtkabirde M. Kemal Atatürk’ü ziyaret ettiler.

 

Koro şefi Osman ÖZEL; ‘’Mutluyuz görevimizi başarıyla yerine getirdik Fatsa’nın ilk ve orta okullarından seçtiğimiz çocuklarımızla Ordu ilimizi temsil ettik. Bu bizim için gurur vesilesidir. Seçilen çocuklarımız yeteneklerini fırsat verildiğinde ne kadar büyük işler başarabileceğini göstermişlerdir. Kim demiş çocuk küçük şey, çocuklarımız belki de en büyük şey. Her çocuğu yetiştiren önce Ailedir sonra da öğretmenlerdir. Ben öncelikle öğrencilerime, onlara desteklerini esirgemeyen değerli velilerime, çocuklarını bilgilendirip bize emanet eden rehberlik öğretmenlerine ve sınıf öğretmenlerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem Cinoğlu beyefendiye çok teşekkür ediyorum.’’

 

Bu yılın koro konser serisinin yeni başladığını belirten Osman ÖZEL ;İlk Konserimizi Ankara’da gerçekleştirdik bundan sonraki ilk konserimiz ‘’ 25 Mayıs 2015 Pazartesi Günü Akşamı Gaziantep Üniversitesi ile birlikte Fatsa Özel SEVGİ Çocuk Korosu Akademisi öğrencilerimiz birlikte Fatsa Kültür Sarayında gerçekleştirecek. O konser programında Gaziantep Üniversitesiyle bitlikte Koromuz KARADENİZ kültürünü yansıtacak tamamen KARADENİZ bölgesine ait şakılar türküler halk oyunları ve de görsel bir sölene dönecek müthiş bir konser vereceğiz ‘’dedi.

 

Ankara’daki konserde ilgi odağı olan koro öğrencileri şunları söylediler; Bizi çalıştıran öğretmenimiz koro şefleri Osman ÖZEL’e çok teşekkür ettiler. Gururluyuz, mutluyuz konserimizi verdik Atamızı ziyaret ettik bizim için inanılmazdı bütün bunlar. Bizler Ankara’nın resimlerini biliyor televizyonda izliyorduk daha önce hiç Ankara’ya gitmemiştik. Gittik ve görevimizi tam yaptık bizi çok beğendiler. İşte şimdi biz buradayız. Önümüzdeki konserlerimize daha da güçlü hazırlanıyoruz.’’ dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde