23 Temmuz 2024

"Ben Değil Biz Olmalıyız"

  • PDF

Başkan Demirci Dernek Yöneticileriyle Buluştu

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci İstanbul'da Akkuş derneklerinin yöneticileri ile bir araya geldi. Gökçebayır Mahallesi Dernek Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı İsa Demirci'nin yanı sıra Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kayaoğlu, dernek başkanları ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Göreve gelmeden önce ben değil biz olacağız demiştik, işte bu akşamda bunun bir örneğini gerçekleştiriyoruz. 7-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Ordu Tanıtım Günleri'nin istişaresini yapmak üzere bir aradayız. Söylediğim gibi ilçemizi ortak akılla yönetmeyi, sorunları hep birlikte çözmeyi amaçlıyoruz. Sizlerin geçmişte olduğu gibi bugünde bizlere destek vermesi memnuniyet verici. Akkuş hepimizin, sorunları da hepimizi ilgilendiriyor" dedi.

Dernek başkanları ise konuşmalarında, "Geçmişte dernekler bu kadar sorunlara ve çalışmalara ortak edilmemişti. Yapılan bu ortak çalışmalara bizleri memnun ediyor. Bizlerde elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştular.

Konuşmaların ardından ilçedeki çalışmalar ve Feshane tanıtım günleri hakkında çeşitli konular görüşülerek karara bağlandı. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde