23 Temmuz 2024

AV. AHMET KARAMUSTAFA DİLEKÇE İLE BAŞVURDU

  • PDF

İlçemiz Avukatlarından Ahmet KARAMUSTAFA Fatsa Şehir Stadyumu isminin Fatsa Erdoğan ARICA Stadyumu olarak değiştirilmesi için Spor Bakanlığına ve Fatsa Belediye Başkanlığına dilekçe ile başvurdu.

İlçemizin yetiştirdiği başarılı sporcularından biri olan Erdoğan ARICA’nın isminin yaşatılması adına böyle bir kampanya süreci başlattığını söyleyen AV. Ahmet KARAMUSTAFA, bu konu üzerine ilerleyen günlerde imza kampanyası başlatılacağını ifade etti.

Bu fikrin öncüsünün Dr. Ulvi SÜVARİOĞLU olduğunu vurgulayan KARAMUSTAFA; Erdoğan ARICA’nın doğup büyüdüğü ve sayısız sevinçler yaşattığı ilçede isminin yaşatılması gerektiğini kaydetti.

Konu üzerine gazetemize özel açıklama yapan Av. Ahmet KARAMUSTAFA; “ Fatsa şehir stadyumunun isminin değiştirilmesi amacıyla Fatsa Belediye Başkanlığına ve Türkiye Cumhuriyeti Spor Bakanlığına dilekçe ile başvuruda bulundum. Başvurumdaki temel amaç yöremizin yetiştirdiği en büyük sporcu olan, ülkemizin güzide kulüpleri Fenerbahçe ve Galatasaray formasını yıllarca başarıyla giymiş, milli takım kaptanlığına kadar yükselerek ay yıldızlı şanlı formamızı üzerinde şerefle taşımış Erdoğan Arıcı’nın isminin Fatsa Şehir Stadyumuna verilmesidir” dedi.

“Konunun olumlu sonuçlanması hepimizin beklentisidir”

Ülkemizde ve tüm dünyada spor yaşamını sürdürdüğü kulüplerde sembolleşen yada doğup büyüdüğü şehirlere sayısız sevinçler yaşatan sporcuların isimlerinin kulüp yada şehir statlarına, spor komplekslerine veya antrenman tesislerine verilmesi durumunun birçok örneği bulunduğunu ve bu hususun talebimiz değerlendirilirken göz önünde bulundurulması gerektiğini başvuru dilekçesinde belirttiğini beyan eden KARAMUSTAFA; ”Biz bu konuyla alakalı olarak sivil toplum örgütlerinin, Siyasi Partilerin, Ticaret ve Sanayi Odasının, Ticaret Borsasının ve ilçemizde faaliyet gösteren kooperatiflerin  başkanlarından ve yönetim kurulu üyelerinden destek bekliyoruz. Gerekirse bu konu ile alakalı imza kampanyası da başlatmayı düşünüyoruz. Fatsa belediyesine verdiğimiz dilekçede bu konunun belediye meclisinde de gündeme getirilmesini talep ettik. Gençlik ve Spor Bakanlığının da isim değişikliğinde yetkili mercii olduğunu öğrendiğimiz için  bakanlığı da dilekçemizi sunduk. Stadın isminin değiştirilmesi fikri sayın Dr. Ulvi Süvarioğlu’ndan geldi ve bu fikir şahsıma hemşehrimiz sayın Korhan Kantarcı tarafından iletildi. Bu fikir daha önceki yıllarda sayın Ahmet Becioğlu ve sayın Selim Gürcan Becioğlu tarafından da dillendirilmişti. Konu ile alakalı olarak şahsıma yapılan talepler neticesinde avukat olmamın da etkisiyle ilk kez yazılı bir başvuruda bulunuldu. İnşallah bu talebimiz kabul edilir. Konunun olumlu sonuçlanması hepimizin beklentisidir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde