23 Temmuz 2024

KUTSİ YEREBASMAZ YENİDEN ORDU VAKFI BAŞKANI SEÇİLDİ

  • PDF

Ankara'da Genel Merkez binasında 15 Nisan 2105 cumartesi günü  yapılan Ordu İli Kültür Ve Kalkınma Vakfı olağan genel kurulunda hemşerimiz Kutsi Yerebasmaz başkanlığa yeniden seçildi.

 Genel kurul toplantısından önce vakfın kurucular kurulu toplanarak, vefat eden Ordulu kurucular anıldı.

Kurucular kurulu tarafından  tavsiye kararları alınarak; devamında olağan genel kurula seçimi yapıldı.

Başkan Kutsi Yerebasmaz’ın açılış konuşması ile başlayan genel kurul, gündem maddelerinden  ve konuşmalardan sonra yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimi ile devam etti.

Seçilen yönetim kurulu kendi aralarında ilk toplantısını yaparak aşağıdaki görev dağılımını yaptılar:

Başkan : Kutsi Yerebasmaz, başkan yardımcıları: Kıymet Ünver ve Emin Civanbay, Genel muhasip: Tülin Alpat, Genel Sekreter: Uğurcan Küçükağaoğlu, yönetim kurulu üyeleri: M.Onurkan Gülderen, Dursun Şenel, Mustafa Yılmaz, Halis Türkoğlu, Talat Odabaş, Hicabi Çelebi, denetim kurulu üyelikleri Cemal Baş, Yener Topçuoğlu ve Hüseyin Güreşci seçildi.

Başkan Kutsi Yerebasmaz gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’e yaptığı özel açıklamada, “Tüm Ordulu hemşerilerimizin çeşitli vesilelerle haftanın hemen her günü daha sık bulaşabildiği bir adres haline getirdiğimiz vakfımızın  binasının mülkiyeti, bu genel kurulda aldığımız karar doğrultusunda, önümüzdeki günlerde vakfımıza geçirilecektir. Gazeteniz aracılığı ile ben de tüm Fatsalılara selam, sevgi ve saygılarımı iletmenizi isterim” dedi.

Bizler de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri olan hemşerimiz  Kutsi  Yerebasmaz ve değerli yönetim ve denetim kurulu üyelerine vakıf çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde