23 Temmuz 2024

Hamarat: “25. Dönem aday listesinde olmamamız bizim açımızdan üzüntü ve kırgınlık vesilesi değildir.“

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT 25. Dönem milletvekili seçimlerine ilişkin bir açıklamada bulundu.

Hamarat: “25. Dönem aday listesinde olmamamız bizim açımızdan üzüntü ve kırgınlık vesilesi değildir. Böyle beklentisi olan nifak çevreleri avuçlarını yalasınlar. Bizi dava adamı yapan milletvekili kimliğimiz değil, içimizdeki idealler ve inançlarımızdır.” dedi.

Hamarat’ın açıklaması şöyle: “2001 yılı öncesinde krizlerle boğuşan, memur maaşlarını ödemek ve ekonomiye nefes aldırmak adına 1 milyar dolar borç para için IMF kapılarında sabahlayan, yurtdışından siyasetçi ithal eden, gecelik faizlerinin % 7000’leri bulduğu, on binlerce işletmenin kapanmak zorunda kaldığı, milletimizin umutlarını yitirdiği, gençlerimizin yurt dışında kendine gelecek aradığı, yatırımların durduğu bir ülke iken, milletimize umut, gençlerimize gelecek, ülkemize yatırım, kalkınma, büyüme beklentisiyle, Türkiye; “Erdemliler Hareketi”yle tanıştı.

Bu hareket milletimizin gönlünde büyüyerek 2001 yılı sonlarına doğru Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) ismi ile partileşti. Kurucu Genel Başkanımız, Başbakanımız şu anki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde milletimize ışık oldu, yolumuzu aydınlatan bir fener oldu. Girdiği ilk seçimde büyük bir başarı sağlayan AK Parti Türkiye’de koalisyonlar dönemini kapattı, ülke istikrara kavuştu. 2002 yılından bugüne kadar geçen 13 yıl içinde muhalefet partilerinin hayal bile edemediği başarılara imza atıldı. Her alanda Türkiye büyüdü. Sağlıktan ulaşıma, adaletten tarıma, spordan sosyal politikalara Türkiye kalkındı. Yapılamaz denilen büyük işler yapıldı. AK Parti ve onun kurucu lideri Recep Tayyip ERDOĞAN’ın dik duruşuyla, net tavrıyla, hakkaniyetli söylemleriyle Türkiye aynı zamanda Dünya mazlumlarının da umudu oldu.

İşte 2001 yılında Türkiye’de, Erdemliler Hareketi olarak ortaya çıkan,  Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK PARTİ) adıyla partileşen bu davanın içinde ta başından beri bulundum. Seçim bölgem olan Ordu’dan 2002 yılında 7. sıra milletvekili adayı olarak çalıştığım partimden, 2007 seçimlerinde 4. Sıradan, 2011 seçimlerinde de 2.sıradan milletvekili seçildim. Ordu ilimize ve ülkemize elimden geldiğince hizmet etme gayreti ile milletvekili olmanın ötesinde partimizin bir neferi gibi çalışmış biri olarak AK Parti’de görev yapmış olmanın onurunu yaşıyorum.

Yüzümüzün akı ile de görevimizi tamamlamanın huzuru içindeyim. Elbetteki eksiğimiz olmuştur. Bilmeden, istemeden kırdıklarımız da olmuştur. Kırdıklarımızdan helallik diliyorum. Yetişemediğimiz, ilgilenemediğimiz konular da olmuştur. Gönlümüz müsterihtir. Bundan sonrası için de, gayretimiz, ilimize ilgimiz, alakamız devam edecektir. 25. Dönem aday listesinde olmamamız bizim açımızdan üzüntü ve kırgınlık vesilesi değildir. Böyle beklentisi olan nifak çevreleri avuçlarını yalasınlar. Bizi dava adamı yapan milletvekili kimliğimiz değil, içimizdeki idealler ve inançlarımızdır.

Yeni Türkiye yolunda partimizin koymuş olduğu 2023 – 2053 – 2071 vizyonuyla, başta anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi olmak üzere yapılması gereken işlerimiz, ulaşılması gereken hedeflerimiz var. Ben AK PARTİ davasına, MİLLET davasına, Yeni ve Büyük Türkiye davasına gönül vermiş ve bu partide iki dönem milletvekilliği yapmış bir hemşehriniz olarak partimizin koyduğu hedeflere ulaşılması adına 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler, başarı ile çıktığımız tüm seçimlerden daha fazla önem arz etmektedir. 25. Dönem milletvekili listesinde yer alan milletvekili adayı arkadaşlarımızla hep beraber bir dava neferi olarak; ilimiz, ülkemiz için partimizin ilkeleri ve programı doğrultusunda çalışarak  en güzel sonucu alacağız. Ordu için hedefimiz 5te 5tir.

Bana AK PARTİ çatısı altında siyaset yapma ve Ordu gibi büyük bir şehrimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında temsil etme imkanı sunan başta Kurucu Genel Başkanımız şu anki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU başta olmak üzere parti büyüklerimize, 2 dönem milletvekili seçilmemde partimizden desteklerini ve dualarını esirgemeyen halkımıza minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Durmak, yılmak, bezmek, gevşemek YOK; ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çalışmaya devam.”  dedi. Haber: Uğur ÇELİK

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde