23 Temmuz 2024

GENEL SEKRETER DR.MUSTAFA ÇÖPOĞLU ÜNYE KENT KONSEYİ’NİN KONUĞU OLDU…

  • PDF

“Ünye Kent Konseyi Sizi Dinliyor” Projesi kapsamında Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Ünye Kent Konseyi sorunları dinleyerek çözüm oluşturmaya çalışıyor.

Programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ünye Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Ayşe Yalın, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Ulaştırma Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici ve mahalle muhtarları katıldı.

18 MAHALLE MUHTARI ÇÖZÜM ORTAĞI OLACAK…

Ünye Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Ayşe Yalın yaptığı konuşmada Ünye Şehir Merkezinde 18 mahallenin bulunduğunu ve bu 18 Mahalle muhtarını 6’şarlı guruplar halinde misafir ederek sorunlara çözüm üretilmesi noktasında aracılık yapacaklarını söyleyerek; “Bilindiği üzere muhtarlar mahallenin liderleridir. Bu anlamda muhtarlara kendi mahallelerindeki hanımlara yönelik ‘Ünye Kent Konseyi Sizi Dinliyor’ sloganıyla, muhtarları davet ediyoruz. Mahalleleri ile ilgili ne tür sorunları var, gündemi tamamen onlar tayin edecekler” dedi. Ayşe Yalın bu kapsamda programa Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ve ekibini de davet ettiklerini söyledi.

HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİLECEK…

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu ise Ordu Büyükşehir Belediyesinin 1 yıllık sürede yapılanması ile ilgili bilgiler verdi. Yapılanma sürecini tamamladıklarını ve artık daha hızlı bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade eden Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin; OSKİ, Ulaşım Daire Başkanlığı, İtfaiye, Fen İşleri Daire Başkanlığı gibi birçok Daire Başkanlığının 1 yıl içinde Ordu genelinde yaptığı çalışmalar ve yatırımlarla ilgili muhtarlara bilgi verdi.

Kent Konseylerinin 2005 yılından itibaren kanunlaştığını ve fonksiyonel bir hale geldiğini ifade eden Dr.Çöpoğlu; “Ordu, Altınordu ve Ünye’de Kent Konseylerinin kurulması ve Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde en aktif Kent Konseyinin Ünye’de olmasından onur duyuyoruz. Bu anlamda Ünye Kent Konseyinin bütün ekip ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Ayrıca Ordu Büyükşehir ekibini burada davet ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde