23 Temmuz 2024

SEZGİN GEDİK’TEN İYİ HABER

  • PDF

Geçtiğimiz haftalarda gazetemizde yayınladığımız, kalp-damar hastası olan ve tedavisini sürdürmezse felç olma riski bulunan Sezgin Gedik (44) gerekli mercii ve kurumların yardımı aracılığıyla tedavisine devam ediyor.

Ankara ve İstanbul’da bir süre tedavi gören Sezgin GEDİK, “Anladım ki hayatta en önemli şey sağlıkmış. Allahtan tek dileğim tekrardan ayağa kalkmak ve sağlığıma kavuşmaktır” dedi.

Yaklaşık altı ay önce yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle, koltuk değnekleri yardımıyla yürüyen ve felç olma riski bulunan Sezgin GEDİK; uzun zamandır çalışamadığından dolayı maddi sıkıntılar çektiklerini ifade etti. 

“Sizler bizim sesimiz oldunuz”

Kaymakamlık makamının yaptığı maddi destekler vasıtasıyla Ankara ve İstanbul’a giderek tedavi gördüğünü belirten Sezgin GEDİK; “ Yapılan maddi yardımlarla tedavi gördüm ve bu yardımlarda gazetenizin yaptığı haberlerin büyük etkisi oldu. Sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sizler bizlerin sesi oldunuz” dedi.

“Felç kalma riskim ortadan kalktı”

Birkaç gün önce hastaneden taburcu olduğunu ifade eden Gedik; “ Çok şükür felç kalma riskim ortadan kalktı. Ağrılarımda büyük ölçüde azalma oldu. Tam anlamıyla iyileşip ayağa kalkmak için zamana ihtiyacım var. Şimdilik ilaç tedavisine devam edeceğim. Yatarak beklemek gerçekten çok zor ama beklemekten başka bir çarem yok” dedi.

“Ailecek zor bir dönemden geçiyoruz”

Çalışamadığı için maddi sıkıntı içinde olduklarını kaydeden Gedik; “Halen daha çalışamadığım için maddi sıkıntılarım devam ediyor. Kiramı ödemekte ve ev giderlerini karşılamakta zorluk çekiyorum. Çocuklarım öğrenci ve onlarında bir takım giderleri oluyor. Eşim her zaman yanımda ve benim destekçim. Ancak zorlukla yürüdüğüm ve kişisel ihtiyaçlarımı tek başıma karşılayamadığım  için o da çalışamıyor. Ailecek zor bir dönemden geçiyoruz. En kısa zamanda ayağa kalkarak tekrar çalışmak istiyorum” dedi.

Yardımsever vatandaşların desteklerini beklediğini ifade eden Sezgin GEDİK; “Bu zorlu süreçte sağlığıma kavuşuncaya dek duyarlı vatandaşlardan maddi ve manevi destek bekliyorum” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde