23 Temmuz 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Bolaman İlkokulu-Ortaokulunu Ziyaret Etti

  • PDF

Haber: Yücel YÜKSEL

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Bolaman İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerle biraraya geldi.

Ziyarette yönetici ve öğretmenlerle sohbet ederek dilek ve isteklerini dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, okul ziyaretlerini, okul, ilçe, veli iletişimini artırmak, yönetici ve öğretmenlerimizin motivasyonlarını yükseltmek, performansı ve başarıyı artırmak amacı ile gerçekleştirdiğini söyledi.

Öğretmenlik mesleğinin çok zorlukları olduğunu ama her eğitimcinin görevini zevkle yapması gerektiğinin altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, 8. Sınıf öğrencilerinin, 29 – 30 Nisan 2015 tarihinde yapılacak olan “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı”nda başarılı olabilmeleri için 8. Sınıf öğretmenlerinin üzerine büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti. Müdürümüz, yönetici ve öğretmenlerden, öğrencileri sınava donanımlı bir şekilde hazırlamalarını, öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarını istedi.

Her türlü istek ve dertlerinde kendisini rahatlıkla aramalarını ve sorunları birlikte daha kolay çözebileceklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Bolaman İlkokulu - Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine çalışmalarında başarı dileklerini ilettikten sonra okuldan ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde