23 Temmuz 2024

AYDIN BOSTANCIOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • PDF

26 Nisan 2015 Pazar günü yapılacak olan Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi seçimine başkan adaylığını açıklayan  Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı ve Fatsa Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Aydın BOSTANCIOĞLU, “Fatsa’nın Esnaf ve Sanatkarlarının maddi sorunlarına çare olmak üzere Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kooperatifi adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

Fatsa Belediyesi Atatürk Parkında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla adaylığını ilan eden BOSTANCIOĞLU; bilgili, tecrübeli ve dürüst bir ekiple yola çıkarak bütün Fatsayı kucaklayacaklarını ifade etti.

BOSTANCIOĞLU; “Fatsa esnafının sorunlarını en ince detayına kadar bilmekteyim. Bu bağlamda ticari, sosyal ve ekonomik alanlarda çok önemli projelerim var” diye konuştu.

Çıkmış olduğum bu güzide yolda başta kooperatif ortaklarımız olmak üzere, Fatsalı Esnaf ve Sanatkarlarımızın desteklerini bekliyorum diyerek açıklamaları sürdüren Aydın BOSTANCIOĞLU, “26 Nisan 2015 Pazar günü demokratik hakkımı kullanarak, kimseye ayrım yapmadan ve herkese eşit mesafede durarak seçimlere katılacağım” diye konuştu.

Aydın BOSTANCIOĞLU açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Çok değerli Esnaf ve Sanarkar Kardeşlerim, saygıdeğer Fatsa halkı, basınımızın güzide temsilcileri. Bugün burada çok değerli arkadaşlarımla bir araya gelerek, bir birlikteliğin sağlanması için yapmış olduğum değerlendirme akabinde 26 Nisan 2015 Pazar günü yapıalcak olan Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçiminde yönetim kurulumuzla birlikte talip olduğumuzu açıklamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Hayatım boyunca doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım ilçeme hizmet etme arzusu ile çok çalıştım ve bu azmimi hiçbir zaman yitirmedim. Bildiğiniz üzere halen daha Fatsa Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanlığı ile Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odalar birliği Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekteyim. Ayrıca Ankara’da bulunan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Mesleki Eğitim Fonu yürütme kurulu üyeliği görevime devam etmekteyim. Bulunduğum görevlerde göstermiş olduğum başarılar sebebiyle aranan ve beraber çalışılmak istenen bir arkadaşınızım. Bugünden itibaren edinmiş olduğum tecrübelerimi Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifine aktararak daha verimli olmak istiyorum ve adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde