23 Temmuz 2024

Başkan Anlayan’dan Tv’lere Nezaket Ziyareti

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan 5 ay önce yayın hayatına start veren Ordu TV’ye hayırlı olsun ve nezaket ziyaretinde bulundu.
 Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş, Belediye Özel Kalem Müdürümüz Mesut Ergün ve Belediye Meclis üyesi Mustafa İşbilir’de eşlik etti.
 Ziyarette bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan hem bir nezaket ziyareti hem de hayırlı olsun temennisinde bulunmak için ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, “Özel sebeplerden dolayı uzun zaman Ankara’da bulunduğum için yayın hayatınızın başlangıcında hayırlı olsun ziyaretinde gelememiştim. Ulusal yayın yapmak çok önemli ben bunu yıllardan beri söylüyorum bir de ulusal yayın yapmak yetmiyor her eve girebilmek çok önemli. Şimdi Ordu TV görüyorum ki her eve girebilmiş. Vatandaşlarımızdan duyduğuma göre Ordu TV’nin izlenme oranı güzel. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan Ordu TV’deki ziyaretin ardından bir ziyarette Ordu TV 52’ye gerçekleştirdi. Başkanımız Anlayan burada Ordu TV 52 yetkilileri ile bir süre sohbet etti ve yatırım ve projelerle ilgili bilgiler verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde