23 Temmuz 2024

CHP’DE ÖN SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SEYİT TORUN OLDU

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) gerçekleşen ön seçimde Seyit Torun açık ara farkla 1. oldu. Mustafa Adıgüzel ve İsa yazıcı ise diğer aday adaylarının arasından sıyrılarak listeye girdiler.

Ordu’da yapılan ön seçimde 1. Sıraya oturan Seyit Torun 4 Bin 030, 2. Sırada Mustafa Adıgüzel 2 Bin 458, 3. Sırada parti meclis üyesi ve halen Ordu Milletvekili olan İdris Yıldız 2 Bin 413, 4. Sırada İsa Yazıcı Bin 956 ve 5. Sırada eski İl Başkanı Osman Güngör Bin 540 oy ile yer aldı.

 

 

2015 yılının 7 Haziran’ın da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Türkiye genelinde 55 ilde bir ilke imza atan CHP’de sürpriz isimlerinde öne çıkması dikkat çekti.

Ordu’da yapılan ön seçimde 1. Sıraya oturan Seyit Torun 4 Bin 030, 2. Sırada Mustafa Adıgüzel 2 Bin 458, 3. Sırada parti meclis üyesi ve halen Ordu Milletvekili olan İdris Yıldız 2 Bin 413, 4. Sırada İsa Yazıcı Bin 956 ve 5. Sırada eski İl Başkanı Osman Güngör Bin 540 oy ile yer aldı.

Ordu’da yaklaşık 7 Bin 300 CHP üyesi kayıtlı oldukları ilçelerde sandık başına giderek CHP’nin 7 Haziran seçimlerindeki aday listesini belirlemiş oldu. 

 

SEYİT TORUN ŞAŞIRTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından gerçekleştirilen ön seçimde 1. Sırayı alan Seyit Torun şaşırtmadı. Üyelerin ve partililerin de önseçim öncesinde Seyit Torun 1. Olur görüşleri gerçeklik kazandı.  Ayrıca 25 yaşından itibareb siyasetin içinde yer alan Seyit Torun, Ulubey Belediye Başkanlığı, iki dönem Ordu belediye Başkanlığı ve son kez önseçimde sandıktan birinci çıktı. Torun, siyasi hayatı boyunca 5. kez gittiği sandık başından 4. kez zafer ile ayrıldı. 

 

EN İYİ ÇIKŞI MUSTAFA ADIGÜZEL VE İSA YAZICI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçimde sürpriz yapan isimler ise Doktor Mustafa Adıgüzel ve isa Yazıcı oldu. Önseçim öncesinde özellikle çalışmaları kamuoyu tarafından takdir edilen İsa Yazıcı, 4. Sıraya yerleşerek çalışmalarının sonucunu aldı. Mustafa Adıgüzel ise teşkilat dışından olduğu için şansı yok diyenlere en güzel cevabı vererek 2. Sıraya geldi. CHP’nin ilk beşinde de en iyi çıkış yapanlar arasında Mustafa Adıgüzel ve İsa Yazıcı yerlerini alarak milletvekili aday adayı olmaya hak kazandılar.

CHP 1. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek sandıktan isminin birinci sıradan çıkmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şahsına ciddi bir teveccüh gösterildiğini söyleyen Torun, “Sabah saatlerinden itibaren heyecanlı bekleyiş yerini sandıktan çıkan sonuçla mutluluğa bıraktı. Üyelerimiz şahsımı 1. sıradan aday olarak görmek istedi. Onlarla ve diğer adaylarımızla birlikte 7 Haziran seçimlerine hazırlanacağız. İnşallah Ordu’dan beklediğimiz hedefi yakalayacağız ve halkımıza yeniden hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Ben şahsıma teveccüh gösteren tüm üyelere çok teşekkür ediyorum ve tüm sevenlerime sevgimi gönderiyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde