23 Temmuz 2024

“Engelleri Kaldırmak En Önemli Görevimizdir”

  • PDF

AKP Ordu Milletvekili Aday Adayı Yüksel DEMİRKOL gazetemize yaptığı açıklamada, nasip olurda göreve gelirsem bire bir vekil – halk görüşmeleri yapacağım dedi.

Ülkemiz, şehrimiz ve kendimiz için tüm Ordu Halkının destek ve dualarını beklediğini belirten Demirkol, siyasete girme amacı ve geleceğe yönelik planları ile ilgili beyanatlarda bulundu.

Siyasete giriş amacının hizmet odaklı olduğunu belirten Demirkol;Bence siyaset bir hizmet aracıdır. Her şeyden önce amaç toplumda bütünlüğü sağlamak , özel çıkarlara karşı koyarak genel yararı ve insanların “ortak iyiliğini” gerçekleştirmektir. Bu bağlamda  daha büyük kitlelere hitap edebilmek için bir araç olduğunu düşünüyorum. İnsanlar siyasetin bir amacı olması gerektiğini ve bu amacında kendi yaşantılarını daha iyiye götürmek olduğunu düşünürler. Siyasal iktidardan bunu beklerler. Benimde amacım bu beklentileri üyesi olduğum (AKP) partimle beraber gerçekleştirmek adına katkı sağlamak, Hizmet etmek. Yüreğimde ve aklımda bu düşünceyle siyasete girdim” dedi.

AK Parti Kadın- Erkek Eşitliği Söylemini Bu Ülkeye En İyi Yerleştiren Partidir.

Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olmasının en büyük nedeninin ülkede kadın erkek eşitliği söylemini en iyi yerleştiren parti olması ile ilgili olduğunu ifade eden Demirkol;Bugün 13 yıl öncesine göre yeni bir Türkiye’deyiz. Ekonomide, sağlıkta, ulaşımda daha bir çok alanda her biri devrim niteliğinde olan değişimleri ve ilerlemeyi hepimiz görüyoruz. Ayrıca kadın- erkek eşitliği söylemini bu ülkeye en iyi yerleştiren ve kadına hakettiği değeri gerçekten veren bir parti olduğu için Adalet ve Kalkınma Partisi’ni seçtim” dedi.

“Birebir Vekil – Halk ” Görüşmeleri Ayarlayacağıma Söz Veriyorum”

Öncelikle milletim, insanım diyen Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adayı oldum diyen Demirkol; “İktidar partisi olarak sosyal çevreyi etkilediğimiz kadar, o çevreden gelen isteklere, beklentilere açık olmamız gerek. Bu anlamda “ biz düşündük ve istedik şunu şunu yaptık” demek yerine aday olduğum andan -Allah kısmet ederse – vekilliğimin sonuna kadar halkla beraber birebir sohbet ve istişare ederek; “siz istediniz biz de yaptık” demek gerektiğini düşünüyorum. Bir ayağımız daima Ordu’da olacak. Hemen hemen her gelişimde kimseden görmediğimiz “birebir vekil – halk ” görüşmeleri ayarlayacağıma söz veriyorum” dedi.

“Engelleri Kaldırmak En Önemli Görevimizdir”

Partiniz için ne gibi çalışmalar düşünüyorsunuz sorusunu yönlendirdiğimiz Demirkol şu ifadelerde bulundu; “7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde yeni anayasa, çözüm süreci başkanlık sistemi gibi konuların kamuoyunu yakından ilgilendireceğini düşünüyorum. Bütün çoğunluğu ile demokratik değerleri benimsemiş, insan haklarına, toplumda hakim olan değer yargılarına saygı gibi kavramları özümsemiş bir toplum için iktidar tarafından hazırlanan bir anayasa, eğer bu ilke ve değerlere yeterince verilmemişse er ya da geç o toplum tarafından reddedilmeye mahkumdur. Şu halde darbeden doğan anayasanın bu millete yetmediğini hepimiz görmekteyiz. Yine Cumhurbaşkanını halkın seçmesinden sonra siyasi sistem değişikliğinin zorunlu olduğunu görüyoruz. Çözüm sürecini sekteye uğratmaya çalışanlarla mücadele , tüm bunlar ve daha fazlası için yol arkadaşlarımla omuz omuza var gücümle çalışmak; sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde yolumuza çıkan engelleri kaldırmak en önemli görevimizdir” dedi.

Demirkol; Ülkemiz, şehrimiz ve kendimiz için tüm Ordu Halkının destek ve dualarını bekliyorum diyerek açıklamalarına son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde