23 Temmuz 2024

Murat KAÇAK Fatsalılardan Destek İstedi

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Aday Adayı Murat KAÇAK; “Bu ilçenin cadde ve sokaklarının tozunu yutmuş, bu memlekette yetişmiş bir kardeşiniz olarak tüm Fatsalılardan destek istiyorum” dedi.

Gazetemize yaptığı ziyaret esnasında, 7 Nisan’dan itibaren MHP olarak canla başla çalışacağız diyen Murat KAÇAK; “                Vatandaşlarımızın hem bize karşı hem de partimize karşı teveccühünün yüksek olduğunu hissediyoruz” diye konuştu.

“Bu uğurda savaş veriyoruz”

İlk olarak Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında yapmış olduğum aday adaylığımı açıklama programına katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerine devam eden KAÇAK; “Biz Milliyetçi Hareket Partisinin varlığına bu ülkenin ihtiyacı olduğuna inandık ve bu uğurda savaş veriyoruz. Gittiğim her yerde, her ilçede, her mahallede güzel bir şekilde karşılanıyorum. Vatandaşlarımız bize sıcak ilgi gösteriyorlar. Allah nasip eder 7 Nisan’da açıklanacak aday listesinde ismim olursa vatandaşımızın hem bize karşı hem de partiye karşı büyük teveccühü olacaktır. Bir Fatsalı olarak çıkmış olduğum bu yolda sevgili hemşerilerim yanımda olduklarını göstermiş oldular” dedi.

“Vatandaş su faturalarından şikayetçi”

Vatandaşın en fazla şikayetçi olduğu konunun su faturaları üzerine olduğunu söyleyen Murat Kaçak; “Gezilerimiz sırasında vatandaşların en çok şikayetçi olduğu konular OSKİ ve su faturalarıyla ilgilidir. Büyükşehir olduktan sonra faturalardaki artıştan memnun olmadıklarını dillendiriyorlar. Aday olduğumuz noktada bunlarla ilgili hem basın açıklamasında bulunacağız hem de vatandaşları bilgilendireceğiz. İnşallah ilerleyen süreçte tüm sorunlarımızı konuşup çözüme kavuşturmayı amaçlayacağız. Ben Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapan Fatsalı bir kardeşinizim. Ben bu ilçenin sokaklarının tozunu yemiş bir kardeşinizim. Ben çıkmış olduğum bu yolda tüm Fatsalılardan destek bekliyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde