23 Temmuz 2024

Ordu CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Zekai SANA

  • PDF

“7/24 Hizmetinizde Olacağım”

Ordu CHP Milletvekili aday adayı Av. Zekai SANA gazetemize yaptığı özel açıklamada; ‘’7/24 halkımızın hizmetinde olacağım. Parmak kaldırıp indiren vekil olmayacağım’’  dedi.

Zekai SANA yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’ 29 Mart’ta biz ön seçim partimizin milletvekili sıralamasını yapma seçimi olacaktır. Ancak esas seçimi 7 Haziran’da yapacağız. Çünkü bu önseçimde benim veya diğer arkadaşların listenin başında veya sonunda hatta liste dışında olması çok önemli değildir. Partimiz CHP iktidar olamadıktan sonra benim veya bir başkasının milletvekili olması çok önemli değildir. Bu anlamda ben esas olarak 29 Marttan sonraki süreci önemsiyorum. Esas yarışımız AKP ile olacaktır. Bu anlamda partili üyelerimiz, yoldaşlarımız 29 Mart’ta yapacakları tercih ile beni nereye uygun bulurlarsa tercihlerine saygılı olacağım bulunurlarsa tercihlerine saygılı olacağım ve 7 Haziran’a kadar partimi iktidar yapmak için canla-başla çalışacağım.

45 gündür Ordu’nun tüm ilçelerini dolaşmaktayım. Gördüğüm gerçek şudur; AKP’nin 12 yıllık iktidarında insanları yoksullaştıran, kendilerini ve yandaşlarını zenginleştiren, tiranlaştıran politikalarına karşı halkımız artık tepkilerini yüksek sesle dik getirmektedir.  Gittiğimiz kahvelerde, sokaklarda biz CHP ‘lileri halkımızın yakın ilgilerine mazhar olmaktayız. Ve bu seçimler AKP’nin iktidardan alaşağı edileceği bir seçim olacaktır.’’

Bu seçim sürecinde halkımıza iktidara geldiğimizi de neleri nasıl yapacağımızı anlatacağız ve tüm aday adayı arkası da çalışarak CHP’yi 7 Haziran’da iktidar yapacağız diyen Zekai Sana; “Eğer milletvekili olursam 7/24 halkımızın sorunlarını çözmek için çalışan bir milletvekili olacağım. Yüzüm ve yönüm Ankara’ ya değil halkımıza dönük olacaktır. Parmak kaldırıp indiren milletvekili asla olmayacağım. Ordulu hemşerilerimin acılı ve sevinçli günlerinde hep yanında olacağım. 29 Mart’ta sağlıklı bir sonuç ortaya çıkması için tüm üyelerimizin tüzüğün kendilerine tanıdığı beş kişiye oy kullanma haklarını kullanmalarını rica ediyorum.

7 Haziran CHP iktidarında buluşmak dileğiyle 29 Mart’ta yapılacak ön seçimin Ordumuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek açıklamalarına son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde