23 Temmuz 2024

STK’LARDAN ERÇAL’A DESTEK

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İsmet Erçal, Ordu Şoförler Odası Başkanı Hamdi Işık ve Fatsa Ticaret borsası Başkanı Ali Fevzi'yi ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretlerini sürdüren Erçal, Ordu'ya hep birlikte hizmet edeceklerini söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Şoförler Odası Başkanı Hamdi Işık, "Erçal ailesi benim ailem. Sizi yıllardan beri takip ediyoruz. Sosyal ve kültürel etkinliklerinizi görüyoruz. Sizin gibi insanların bu yerlere gelmesini gönülden istiyoruz."

Fatsa Ticaret borsası Başkanı Ali Fevzi ise, "İsmet Erçal beye bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum.  Bölgemizin en büyük tarım ürünü olan fındık ile ilgili çözüm önerilerini getirmek adına Ankara'da siyasi ve ticari kulvarlarda yol arkadaşlığı yapmıştır. Fındığını sorununun çözümü noktasında İsmet Erçal her zaman yer almıştır. Bu sorunları daha güçlü çözmek adına mecliste bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum."

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İsmet Erçal, aday adaylığı süreci içerisinde ilimize hizmet eden tüm Sivli toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çok kıymetli öneri ve fikirlerini alacaklarını söyleyerek, "Hepimizin ortak çıkarı Ordu'dur. Şehrimizi nasıl daha iyi büyütüp, geliştiririz bunu amaçlıyoruz. Hayatım boyunca ilimize hizmet etmeyi kendime düstur edindim. Bundan sonrada süreçte hep birlikte ilimize hizmetlerimiz sürecek. Şahsıma karşı gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde