23 Temmuz 2024

Erçal, Ticaret Odalarını ve Esnafları ziyaret etti

  • PDF

Haber: Uğur ÇELİK

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İsmet Erçal, Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Erçal, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Servet Şahin, Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Erçal, Ordu'muzun gelişmesine, büyümesine hizmet eden her kuruluş ile birlikte çalışacaklarını söyleyerek, "Hepimizin hedefi Ordu'nun kalkınması, büyümesi için 'Ne yapabiliriz'dir. Ordu ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının çeşitli faaliyetler yaparak istihdama katkı yapma programları başarıya ulaşmıştır. İlimize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte birlikte hareket ederek Ordu’ya birlikte hizmet etmek istiyorum." dedi.

Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Servet Şahin, Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu ise, Erçal'ın Ordu'ya ve istihdama yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Ordu hepimizin. Ordu'nun ekonomi alanının yanında tarihsel, kültürel zenginliklerinin hak ettiği değerlere taşıması için katkılar sağlamaya çalışıyoruz. Sizlere bu süreçte başarılar diliyoruz." diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde