23 Temmuz 2024

ADAY ADAYLARININ MUHTEŞEM TANITIMI CHP ORDU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisinin ön seçim kararı patilerine büyük heyecan getirdi. Ön seçim kararı alınan şehirlerdeki canlanma oldukça dikkat çekiyor. Üyelerin kendilerini önemsendiğini hissetmeleri örgütlerdeki hareketlenmeleri hızlandırdı.

Şehrimizdeki CHP Aday Adaylarının yarışı kendilerine yakışır bir rekabetle sürerken, üyelerle olan iletişimlerini kesintisiz sürdürme telaşında oldukları gözleniyor. Ancak üyelerin 18 aday içinde kimleri ön sıralara koyacakları ise merak konusu.

Geçtiğimiz Pazar günü Ordu’da yapılan tanıtım şöleninde aday adayları üyelerine kendilerini anlatmaya çalıştılar. 19 İlçenin üyelerini ağırlamaya çalışan İl Örgütünün organizasyonu geçerli not aldı.

Aday adayların çekilen kura sonucu oluşturulan sıralamada konuşmacılar haklarını kullandılar. Ortak noktaları “sıralama nasıl olursa olsun liste dışı kalsak bile ilk beşteymişiz gibi özverili çalışacağız.” Oldu.

KARA BULUTLAR ÜSTÜMÜZDE DOLAŞIYOR

Bilindiği gibi Fatsa’mızda ki aday adaylarımızdan biri de Doğan Çelebi’ydi. Hazırlanan listeye göre 8. sırada bulunan Çelebi, kendisine duyulan ilgiden memnun konuşmasını yaparken şunları söyledi ; “ Yüreği insan sevgisiyle coşan, hayatı boyunca hiçbir beklentisi olmadan, partisi için gece gündüz çalışan değerli örgüt çalışanları, değerli İl Başkanım, değerli milletvekillerim, ilçe başkanlarım, sevgili sandık başı görevlileri, değerli partili üyelerim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Çok değerli konuşmacı arkadaşlarım gerçekten güzel konuşma yaptılar. Ülkemizin üstünde karanlık bulutlar dolaşıyor. İktidarın ülkemize yaptığı tahribatı, Kurtuluş Savaşı vererek yendiğimiz yedi düvel bize veremedi. Ancak Mustafa Kemal’den feyiz almış O’nun ruhunu taşıyan gençleri bu Cumhuriyetimizi tekrar diriltecektir.”dedi.

DİŞİMLE TIRNAĞIMLA ÇALIŞTIM

 Çelebi konuşmasında, 30 yılı aşkın bir süredir bu partinin her kademesinde görev aldığını belirterek şunları söyledi; “ görevde bulunduğum her kademede dişimle tırnağımla çalıştım. Yılmadım, her türlü zorluklar karşısında direndim. Eşimi,işimi, aşımı ihmal ettim. Yine aynısını yapacağımdan kimsenin endişesi olmasın. Omzumuza yüklenen yükün ağırlığı bizi asla durduramayacaktır. Yolumuzda koşar adım ilerlemeye devam edeceğim.” Dedi.

GÖREVİMİ MİLLETVEKİLİ OLARAK SÜRDÜRMEK İSTİYORUM

Çelebi konuşmasını sürdürürken mevcut iktidarın suni gündemler yaratarak ülkenin yaşamsal sorunlarının üstünü örtmeye çalıştığını vurguladı. Çelebi, iktidarın ülkemizi adeta talan ettiğini, 92 yıllık cumhuriyetimizin tüm kazanımlarını yok ettiğini söyledi. Çelebi, uzun ama çok uzun yıllar örgütte bir nefer gibi çalıştığını söyleyerek şöyle devam etti; “Bundan sonra da partimdeki görevimi milletvekili olarak sürdürmek istiyorum. Saygı değer partili arkadaşlarımın, sevgili üyelerimizin tercihlerine saygılı olacağıma da ayrıca belirtmek isterim.” Diyerek sözlerine son verdi.

Coşkunun sürekli devam ettiği, kurultay havasında geçen toplantının içeride sonlanmasına karşın dışarıda da sohbetlerin devam etmesi, aday adaylarının birbirlerine iyi dilekler sunarak hatıra fotoğrafları çektirmesi dayanışmanın güzel örneklerindendi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde