23 Temmuz 2024

ERGÜN TAŞÇI; “HERKESLE BİREBİR TEMAS HALİNDEYİZ

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Ergün Taşçı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

7 Haziran seçimleri ile birlikte Ordu’da yeni bir sürecin başlayacağını ifade eden Ergün Taşçı, Ordu için hizmet noktasında güzel gelişmelerin olacağı kanaatinde olduğunu dile getirdi.

Aday Adaylığı sürecinin başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirten Taşçı; herkesle birebir temasa geçerek vatandaşların istek, sorun ve taleplerine kulak verdiğini belirtti.

“Şahsımıza büyük bir teveccüh var”

Taşçı açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Partimizin aday adaylığı müracaatı sonrası, teşkilatımızın aday adayları ile ilgili kanaatlerini alarak bir değerlendirme fırsatı oluşmak üzere bir süreç yaşadık. AK Parti genel merkezinde mülakata girdik. Partimizin kriterleri sonucunda aday belirleme süreci devam ediyor. Bu süreçte teşkilatlarımızla tanışma, sorunlarını konuşma fırsatını yakaladık. Şahsımıza büyük bir teveccüh var. İnsanlar sıcak bir şekilde bizi ilgiyle karşıladılar. İnşallah bu süreçte olumlu netice ile sonuçlandığı takdirde, Nisan ayı itibariyle daha aktif bir şekilde bölgemizde çalışmaya devam edeceğiz.

“Vatandaşın ilgisi yüksek”

Milletin AK Partiye olan ilgi ve alakasının yüksek olduğunu vurgulayan TAŞÇI; “Bu süreçte bizler esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Partimizin kongrelerine katılıyoruz. Vatandaşlarımız AK Parti’ye karşı sempatisi çok yüksek.  Ordu için iyi bir ekip kurma suretiyle hizmetler noktasında gelişmeler olacağını düşünüyorum.  Eğitim, tarım gibi ana konuların titizlikle ele alınacağını düşünüyorum. Milletimizin AK Parti hizmetlerine karşı ilgi, alaka ve desteğinin yüksek olduğunu görüyorum. Bende bu sürecin sonuçların şahsım ve bölgem adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde