23 Temmuz 2024

Fatsa’ya niyet Korgan’a kısmet

  • PDF

Fatsa ilçesinde 2006 yılında anne ve babası adına okul yaptıran hayırsever iş adamı Mehmet Şener, bu kez Korgan ilçesinde anaokulu yaptırmak üzere Ordu Valiliği ile protokol imzaladı. 
Eğitime katkılarıyla bilinen ve hayırsever kişiliği ile tanınan Mehmet Şener, 2006 yılında Fatsa’da anne ve babasının adını taşıyan 13 derslikli ‘Hatice-Bahaettin Şener İlkokulu’nu yaptırdı. Fatsa’da ilköğretim alanında önemli bir boşluğu dolduran okulda bugün yaklaşık 600 öğrenci eğitim ve öğretim görüyor. Halen AK Parti Ordu Milletvekili aday adayı olan Mehmet Şener, Korgan ilçesi ziyaretinde ilçede bir ana okulu eksikliği olduğunu öğrenince kolları sıvadı. Şener, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na konuyu açarak protokol imzalayarak durumu resmileştirmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile iş adamı Mehmet Şener arasında Korgan’ın Tepealan İlkokulu bahçesine 3 derslikli anaokulu yapımı için protokol imzalandı.
Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ilk mezunlarından olan ve okulu 1.likle bitiren Mehmet Şener, daha önce 2011 yılında Fatsa’da anne ve babasının ismini taşıyan okulun yanına bir anaokulu yaptırmak istediğini ancak bazı pürüzler sebebiyle yapılamadığını belirterek, “Demek ki anaokolu Korgan Tepealan Mahallesi'ndeki o minik yavrularımızın nasibiydi, Allah onlara nasip etti. Oradaki çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun diliyorum" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde