23 Temmuz 2024

FATSA YAŞAMSPOR BAŞKANI MEHMET KOCATÜRK; “ANLIMIZIN AKI İLE LİGİ BİTİRDİK”

  • PDF

Ordu Amatör futbolunda başarılı ve mücadeleci futboluyla spor kamuoyu tarafından takdir toplayan Fatsa Yaşamspor'da başkan Mehmet Kocatürk sezonu değerlendirdi.

2014/2015 sezonuna başladıklarında çok zorluklar çektiklerini belirten Başkan Kocatürk, 7 haftada sadece 7 puan toplayabildiklerinin altını çizerek başladığı konuşmasında son olarak Fatsa Spor'la yaptıkları müsabaka hakkında da değerlendirmelerde bulundu.
İşte Başkan Mehmet Kocatürk'ün açıklamaları;

PLAY-OFF'U HAKETTİK
"Sezon başında çok zorluk çektik ilk 7 haftada 7 puan toplayabildik. Küme düşme potasına kadar yaklaştık ama futbolcusu, hocası ve yönetimiyle ayakta kaldık. Gerçekten çok çalıştık, kar kış demeden zor şartlarda ayakta kalmasını bildik. En yakın rakibimize 9 puan gibi mesafede ligi bitirerek Play-Off'a çıktık"

BİRÇOK İLÇE TAKIMI KÜME DÜŞMEMEYE OYNUYOR!
"Şunu iyi bilmek lazım, birçok ilçe takımı küme düşmemeye oynarken biz Fatsa Yaşamspor olarak Play-Off'a kalıyorsak sebebi birlik beraberlik ve iyi çalışmaktır. Biz diğer takımlar gibi yağmur yağdı, kar yağdı, soğuk oldu gibi bahanelere sığınıp bugün çalışmayalım demedik. Hep çalıştık ve bunun meyvesini de aldık. Play-Off yolunda takımımızı takip eden ve bizlere her konuda destek veren herkese, yönetimdeki arkadaşlarıma, hocamıza ve bütün futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum"

ŞİKE YAPMAK EMEK ÇALMAKTIR! FUTBOL GÜZELLİĞİ İLE KALSIN
"Son karşılaştığımız Fatsaspor'dan 4-1 gibi bir skor ile puan alıp genel puanımızı 32'ye çıkartıp ligi tamamlamıştık. Perşembe'den gelen haberle Fatsaspor küme düşmüş oldu. Bununla ilgili çok değişik ve karmaşık söylentiler oldu. Biz Fatsa Yaşamspor olarak bu yol da kimsenin hakkına ya da maç alma verme işlerine bakmayacağız demiştik. Fatsa Yaşamspor yani Play-Off'a çıkan birtakım, küme düşmeme mücadelesi veren bir takıma yenilirse Ordu'da spor kamuoyunun yüzüne nasıl bakacaktık? Hadi bunu da geçelim, benim yönetimim ağzı Türk futbolunda da ortada olan şike olayından dolayı beni arayıp, "Sakın böyle bir şey yapmayın, öyle bir şey varsa da yönetimden istifa ederiz" dediler. İnanın ben bununla gurur duydum ve zaten böyle işler bizi bozar dedim. En acısı neydi biliyor musunuz? Maç bittikten sonra soyunma odasına girdiğimde herkesin yüzü düşmüş, moraller sıfırdı. Galip gelen takımın morali neden bozuk olsun ki? Konuşmamda, çocuklar bende üzgünüm dedim. Futbolcu arkadaşlarımın bana söylediği söz ise; "Başkanım sen maçı verelim deseydin, biz maça zaten çıkmayacaktık. Maçı da takımı da bırakacaktık" dediler. Orada bir takım kümede kalırken burada bir takım yok olma safhasına gelecekti. Ben Fatsa Yaşamspor başkanı olarak bunu bir kez daha çok iyi görmüş oldum. Yani kısaca özetlemek gerekirse, Fatsa Spor'a maç vermiş olsaydık, Fatsa Spor'un yerine düşen takımın emeğini çalmış olacaktık. Ne kadar doğru bir şey olurdu?"

BEKÂRA KARI BOŞAMAK KOLAY!
"Bir kaç kişi dışında herkes doğrusunu yaptığımız için bizi tebrik etti. Bir kaç kişide sitemkârdı sitemkârlara sesleniyorum gelin kulüp başkanlığını size vereyim ve siz verin maçı bir atasözü var bekâra karı boşamak kolay diye... Bu işler klavye başına geçip, boş konuşmayla olmuyor. Geçin takımın başına 20 tane altın kalpli çocuklara maçı verin deyin bakalım. Takımda ne başkanlık kalır ne de adamlık... Kimse seni dinlemez seneye de kaç kişi bulacaksın takımda? Biz dürüstlüğü seçtik ve bu yolda sonuna kadar dürüst olacağız. Bizde o durumlara düşebiliriz, açıkça söylüyorum bir gün şeytana uyup maç istersem bana kimse maç vermesin! Çalışmadıysak cezasını çekelim!" diyerek sözlerine son verdi"

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde