23 Temmuz 2024

Başarılı öğrenciden Kaymakam Yapıcı'ya ziyaret

  • PDF

Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Edanur Bulucu, 17 ilin katılımıyla gerçekleşen kompozisyon yarışmasında Karadeniz birincisi olmasının ardından Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti. 
Eda Nur Bulucu’nun 19 Mart 2015 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Geneli Liseler Arası Kompozisyon Yarışması'na ili temsil edeceğini belirten Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "17 il arasında yapılan yarışmada birinci olan kızımız Edanur Bulucu'yu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “Öğrencimiz önemli bir başarıya imza atmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Fatsa eğitimde önemli derecede başarısını kanıtlamış bir ilçe. Bu başarıda bunun bir örneğidir” diye konuştu. 
Yarışmada birinci olan Eda Nur Bulucu ise ziyarette kendisiyle uzaktan ya da yakından ilgilenen herkese teşekkür ederek, “Yarışmada ilçemi temsilen birinci oldum. Çok mutluyum. İnşallah Türkiye finallerinde de birinci olurum” şeklinde konuştu. 
Eda Nur Bulucu’ya Fatsa Kaymakamı üstün başarısından dolayı kitap seti armağan etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde