23 Temmuz 2024

Erçal: Turizm’in gelişmesine katkıda bulunmak istiyorum

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İsmet Erçal, AK Parti Genel merkezinde mülakata katıldığını söyledi.

AK Parti'nin kurucu üyelerinden birisi olduğunu söyleyen Erçal, parti içerisinde yaptığım görevler ile ilgili bilgiler vererek komisyon başkanı Sayın Ekrem Erdem ve üyelerin sorularını cevapladığını belirtti.

Ordu ile ilgili hedeflerinin olduğunu söyleyen Erçal, "Ordu'nun Turizm ve Kültür şehri olduğuna hep inansım. Bizatihi kendi imkanlarımla ilimizi tanıtmak için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdim. Ancak artık Türkiye Eskisi gibi değil. Güçlü bir devlet, muktedir bir iktidar var. Bu çalışmalarımı Meclise taşıyarak Ordu'ya katkılarımı sürdürmek istiyorum. Artık uluslararası platformlarda Ordu'nun tanıtımına ve  turizmin gelişmesine katkıda bulunmak istiyorum.  Tek hedefim, tek isteğim memleketime, ülkeme, milletimize hizmet etmektir." dedi.

Başkanlık sistemine geçilmeli

Tarihi bir seçim dönemine girildiğini ifade eden Erçal, "Türkiye gerçekten çok kritik bir süreçten geçiyor. Ya Yeni Türkiye ile gelişen büyüyen bir yolu seçeceğiz yada Eski alışkanlıklara devam edeceğiz. Bunun içinde Başkanlık seçimine geçmemiz gerekiyor. 7 Haziran seçimleri bundan dolayı çok önemli. Türkiye'nin yenilenmeye ihtiyacı var. Yeni Türkiye yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi ile ancak gerçekleşebilir. Başkanlık sistemi şart." diye konuştu. Haber: Uğur ÇELİK

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde