23 Temmuz 2024

İhsan ŞENER; “ Bu projeler Fatsa’ya ivme kazandıracak”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan ŞENER, ‘Kentsel Dönüşüm’ kapsamında Mandıra ve Cumhuriyet Meydanı’na yapılacak olan projelerin  Bakanlar Kurulu’nun onayından sonra başlayacağını söyleyerek; “Fatsa’nın daha yaşanılabilir bir kent olacağını şimdiden hayal edebiliyorum. Bu projeler tamamlandığında Fatsa’ya çok büyük bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Gazetemize özel yaptığı açıklamalarda, muhalefet partilerine de yüklenen Vekil ŞENER, “10 seçim kaybetmiş bir kişi halen daha o koltukta oturuyorsa; o adama ancak yuh defol git denir” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yaptığımız ziyaretler esnasında herkes bizlere kucak açıyor ve bizi bağrına basıyor. Benim için bu onur yeter diyerek vatandaşın memnuniyetini dile getiren İhsan ŞENER; “Hem ulaşım, hem sağlık, hem eğitim açısından Ordu’da çok büyük yatırımlar yaptık. Şuanda sadece Ordu’da büyük çaplı yatırımların tutarı 4 katrilyondur. Bu diğer illeri kıskandıracak bir rakamdır. Daha güzel projeleri yaparak, Ordu’muzu Şah’a kaldıracağız” diye konuştu.

“Bu projeler Fatsa’ya ivme katacaktır”

 Yaşanabilir bir kentleşmenin olabilmesi için AK Parti olarak tüm çaba ve gayretimizi sergileyerek, projelerimizi hayata geçiriyoruz diyen İhsan ŞENER; “Ordu ilinde belirlenmiş 10 tane kentsel dönüşüm bölgesi var. Bunların 2 tanesi Fatsa’da, 3 tanesi Ünye’de, 1 tane Gürgentepe’de, diğerleri Ordu Merkez’dedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bu projelere maddi yardımı olacak. Dolayısıyla Kentsel Dönüşüm üzerine protokol yapıldı ve Büyükşehir Belediyesi’nin zorlandığı yerlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projelere destek verecektir. Biz sorunları hiyerarşik olarak derecelendiriyoruz. İlk önceliğimiz sırasıyla güvenlik, özgürlük, barınmadır. Sağlıklı kentleşmenin ilk önceliği ise barınmadır. İlimizde bu 3’üyle ilgili çok ciddi yatırımlarımız var. Şuanda Fatsa Mandıra bölgesine ve Fatsa Cumhuriyet Meydanı bölgesine yapılacak olan Kentsel Dönüşüm projeleri Bakanlar Kurulu’nun onayına hazır. Yakın zaman içerisinde bu projeler onaylanarak faaliyetlere başlanılacak. Fatsa’nın daha yaşanabilir bir yer olacağını şimdiden hayal edebiliyoruz. Bu projeler tamamlandığında Fatsa’ya çok büyük bir ivme katacaktır” dedi.

“Yuh defol git!”

Muhalefet partilerinin Türkiye’yi terörize etmekten, kışkırtmaktan ve sokakları kan gölüne çevirmekten başka politikası  yok diyerek açıklamalarına devam eden İhsan ŞENER; ” Yeni Türkiye’nin ivmesine, hızına, anlayışına alışma imkanları da yok. Sadece kavga ederek ve karşı çıkarak muhalefet yapmaya çalışıyorlar. Böyle bir muhalefetle Türkiye çok şeyler kaybedecektir. Bunlar sadece partilerinin koltuğuna yapışıp kalan insanlar olarak tarihe geçeceklerdi. 10 seçim kaybetmiş bir adam halen daha o koltukta oturuyorsa o adama ancak, yuh defol git! denir. Bu bizim partimiz için avantaj olabilir fakat Türkiye için dezavantaj bir durumdur. Biz kendi partimizden önce Türkiye’yi düşünen bir partiyiz. 2011’de %40 hedef koyan muhalefet partisi bu seçimde %35 hedef koyuyor. Yuh be! İnsanda bir insaf olur” şeklinde konuştu.

“Ordu’da 4 katrilyonluk yatırım yaptık”

Biz yaptığımız ilçe gezilerimizde, siz şunları söz verdiniz de yapmadınız, ne yüzle buraya geliyorsunuz diyen kimse yok diyerek sözlerine devam eden ŞENER; “Yaptığımız ziyaretler esnasında herkes bizlere kucak açıyor ve bizi bağrına basıyor. Benim için bu onur yeter. Hem ulaşım, hem sağlık, hem eğitim açısından Ordu’da çok büyük yatırımlar yaptık. Şuanda sadece Ordu’da büyük çaplı yatırımların tutarı 4 katrilyondur. Bu diğer illeri kıskandıracak bir rakamdır. Daha güzel projeleri yaparak, Ordu’muzu Şah’a kaldıracağız” dedi.

“Bizim için Ak Parti kurumsal kimliği ve dava önemlidir”

Ben 7 Nisan’da Milletvekili listesinde olsam yada olmasam benim için hiçbir şey değişmeyecek diyen İhsan ŞENER, “7 Nisan’da en güzel listeyi Ak Parti Genel Merkezi yapacaktır. Milletin huzuruna gönül rahatlığıyla emanetini teslim edeceği liste olacaktır. Bizim için Ak Parti kurumsal kimliği ve dava daha önemlidir. Biz daha fazla gayret ederek hizmet için daha fazla koşacağız. Biz seçimlerin 5-0 olmasını hedef koyuyoruz fakat biz hep olaylara reel yaklaştık. Hiçbir zaman havadan atmadık. Şuanda 7 Haziran seçimlerinin sonucu  4-1 gibi görünüyor. Önümüzdeki genel seçimde biz sadece 1 milletvekili için çarpışarak sonucu 5-0 yapmaya çalışacağı” diye konuştu.

“Çalışmalarımız hızla devam ediyor”

Fatsa Limanı’nın onarımı ve Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin genişlemesi ile ilgilide açıklama yapan ŞENER; “ Fatsa Liman Projesi ile ilgili 20 trilyona kadar ödeneğin onarım bütçesinden kullanılmasına bakanlık karar verdi. Orada sondaj çalışmaları yapılıyor. Projeler oluşturulup menderekler biraz daha uzatılıp derinleştirilerek; 20 bin tonluk gemilerin yaklaşmasına imkan sağlayacak bir liman haline getirilecek ve bu limanda Büyükşehir’e devredilecek.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ni 3 katına çıkartıyoruz. Projemiz hazır. Fakat orada Fatsa’yı sulayan 6 tane faal su kuyusu var. Bu kuyuların ırmağın batı yakasına taşınması için Fatsa Ticaret Odası’nı Büyükşehir Belediyesi ile görüştürdüm. Su kuyuları taşındığı zaman sorun çözülüyor. Ticaret Odası su kuyularının taşınma masraflarını karşılıyor. Büyükşehirde projeyi gerçekleştirecek. Türkiye genelinde İstimlak bedellerinin karşılanması açısından bakanlık bir metot önerdi. Yatırım yapacak olan firmalar istimlak bedellerinin yarısını karşılaması için bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde Fatsa OSB’yi genişleteceğiz” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde