23 Temmuz 2024

EĞİTİM BİR-SEN ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

  • PDF

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Eğitim Bir-Sen Fatsa Şubesi tarafından üyelerine kahvaltı verildi. Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen kahvaltıya, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Eğitim Bir-Sen Fatsa Temsilciliği Başkanı Tuncay Doğan, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin, Fatsa Gençlik Spor Müdürü Halil Bekyürek ve sendika üyeleri katıldı.

 Kadınların haklarını savunabilmeleri için örgütlü olması gerektiğini Eğitim Bir-Sen Fatsa İlçe Başkanı Tuncay DOĞAN, “Bizler örgütlü olduğumuz için büyük bir sendika olduk. Kadınlarımız da çıkarlarını ve haklarını korumak için örgütlü olmak zorunda. Bugün 8 Mart dünya kadın dayanışmasının sembol günü. Bugün haklarını isteyen kadınlarımızın günü. Ben programa katılan herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

Kadının gününü ayırarak kadın günü yapmanın medeniyet sapması olduğunu söyleyen Milletvekili İhsan Şener ise, "Gün insan günüdür ve tüm günler bizim günümüzdür. Bana göre tüm günler kadınlar günüdür. Sizler, Fatsa’nın geleceğini şekillendirecek olan insanlarsınız. Bir aile olarak sorunlarımızı çözebiliyor olmak çok büyük nimettir. Ben kadınlarımızda geleceğimizin ışığını görüyorum" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde