23 Temmuz 2024

DOĞAN ÇELEBİ DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

  • PDF

ÇELEBİ, AYBASTI’DA GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN OLDU

Fatsa Eski CHP İlçe Başkanı, milletvekili aday adayı Doğan Çelebi gittiği ilçe başkanlıklarında büyük ilgi görüyor. Kendisinin eski bir ilçe başkanı olduğunu vurgulayan Çelebi, İlçe Yönetiminde bulunan arkadaşların içinde bulundukları sıkıntıları çok iyi bildiğini, bu zor koşullarda görevlerinin bilincinde, özveriyle çalıştıklarını söyledi.

SAĞLIKLI BİR EĞİTİM AYDINLANMANIN TEK YOLUDUR

Çelebi, Aybastı İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticilerin onurlu mücadelelerini kutlayarak şunları söyledi; “ İnsanlar sağlıklı ve iyi bir eğitim almadıkça, aydınlanmadıkça asla kendi çıkarlarını koruyamazlar. Atatürk’ün bize bıraktığı cumhuriyeti korumanın en iyi yolu aydınlanmamızın ışığında ilerlememiz olmalıdır. Eğer kendimizi bilimin ışığında yetiştirip eğitemezsek, bizi yönetenlerin baskısı ve sömürüsü altında yok olur gideriz. Yaşadığımız bugünlerde yapılan yolsuzlukları ve hukuksuzlukları hep birlikte izlemekteyiz. Buna rağmen eğitimsiz bırakılan, kendini bir türlü eğitememiş toplumlar yapılan bunca hukuksuzluğun farkına varamamaktadırlar. Bu durum kendi halkını sömürmekten geri durmayan yöneticilerin rahatça hareket etmelerine olanak sağlıyor.”

GERGİNLİKTEN BESLENİYORLAR

Ortamın bu kadar gergin, yaşanılması bu güç koşullarda halen aynı zihniyetle yönetiliyor olunmasına vurgu yapan Çelebi konuşmasını şöyle sürdürdü; “bu ancak cahil bir toplumun oluşmasıyla mümkündür. Bize düşen görev toplumumuzu bu ve tüm konularda aydınlatmak olmalıdır. Bu kutsal bir uğraştır. Bir çok aydınımız bu mücadelelerde bedel ödemiş ödemektedir de.. Ben Doğan Çelebi olarak diyorum ki her türlü bedeli ödemeye hazır olarak adaylığımın kesinleşmesini arzuluyorum. Aslında örgütten gelen biri olarak çoktandır bu bedelleri göğüslemeyi kendimize şiar edindik. CHP içindeki örgütsel çalışmalarım her kademede sürdüren bir kişi olarak tüm üye arkadaşlarımın bu ayrıcalığı göz önüne almaları, verecekleri kararların ne kadar yerinde olduğunun göstergesi olacaktır” dedi.

KIRSALDAKİ ÖRGÜTLERİMİZ GÜÇ KOŞULLARDA ÇALIŞIYOR

Çelebi ve beraberindekiler daha sonra Kabataş İlçe Başkanlığına geçerek partili üyelerle buluştu. Kabataş bölgesinin dağlık ve ulaşımının güç koşullarda sağlandığına vurgu yapan Çelebi, kırsaldaki ilçe örgütlerimizin çok güç şartlarda görev yaptığını söyleyerek şöyle devam etti; “ Gayet iyi biliyoruz ki İlçe Başkanlarımız tüm olanaksızlıklara rağmen şevkle görevlerinin başındadırlar. Onlara verdikleri bu onurlu mücadeleden dolayı teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Buralara ne zaman ziyarete gelsem gözleri umutla parlayan arkadaşlar görüyorum. Yılmadan partilerine verdikleri hizmet kayda değerdir. İnsanlarımızın en küçük çıkar karşılığı saf değiştirdiği bu ortamda Kabataşlı arkadaşlarımızın dimdik ayakta durmaları bizlere güç vermektedir. Kendilerini yürekten kutluyorum. Yaklaşan ön seçimlerde üyelerimizin diğer adayları da gözden geçirdiklerinde doğru kararı vereceklerinden şüphe duymamaktayım.” Dedi.

ÖN SEÇİMLER DEMOKRATİK BİR KARARDIR

Çelebi, Kabataşlı üyelerin sorularına da cevap vermeye çalışarak, ön seçimlerin önemine dikkat çekti. Böyle bir demokratik karar 1995 yılında da alınmıştı, diyerek sözlerini şöyle sürdürdü “ Arkadaşlar, arada sırada da olsa yakaladığımız bu demokratik kararı çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Siz partili üyelerimizin vereceği kararın en düzgünü olacağına karar veren Genel Merkez Yöneticilerimizi kutluyorum. Sizlerin vereceği karara saygı ile bakacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek sözlerini bitirdi.

CHP milletvekili aday adayı Çelebi, yanındaki CHP gönüllüleri ile birlikte Kabataş İlçe Örgütüne gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederek ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde