23 Temmuz 2024

Sami Aksu Aday Adayı

  • PDF

1980-90 'lı yılların TRT Türk Sanat Müziği Devlet Sanatçısı Sami AKSU siyasete hazırlanarak AK Parti İstanbul 3. bölgeden 25. dönem TBMM genel seçimleri Milletvekilliği için aday adayı oldu.

7 Haziran genel seçimlerde AK Parti büyük atak yapmak için popüler, marka isimler için de tercih kullanmayı düşündüğünü bilmekteyiz.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle 400 milletvekilini verin Anayasayı değiştirelim talebi üzerine sanatçı kimliği ile ön planda olan Sami AKSU duyarsız kalmadı.

Daha önce de Tekirdağ Saray ilçesinde AK Parti’den Aday adayı olan AKSU teşkilatla çalışmalarını hiç bırakmadı 12 yıla yakın AK Parti siyasetinde Tekirdağ, Ordu, Samsun ve İstanbul da görev alarak sabırla kendisine görev verilmeyi bekledi.

Bir çok sanatçı dostunun ve sevenlerinin desteğini de arkasına alarak çıktığı bu kutlu yolda kendinden emin adımlarla Teşkilatının kendisine görev vermesini bekliyor.

Ziyarette bulunduğu AK Parti İstanbul 3. bölge teşkilat Başkan ve yönetimlerinden olumlu bir izlenim ve teveccüh alarak aday adaylığı sürecini çok daha moralli ve istekli bir şekilde yürütüyor.

Sami AKSU; "Yıllardır sanat camiasında, TRT de devlet memuru olmanın ağırlığı ve şöhretin yükünü yıllardır sabırla ve gururla taşımış bulunmaktayız. Artık Sanat ve Siyasetin halkı mutlu etmek olduğu  bilincinde  halkımı layığı  ile TBMM meclisinde temsil etmek. Sanat, kültür adına projelerimizi hayata geçirmek sureti ile halkımın hizmetinde olacağım" dedi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde