23 Temmuz 2024

SİBEY TEKSTİL AÇILDI

  • PDF

Fatsa’da gelişen tekstil sektörüne bir yeni firma daha eklendi.

İlçemiz Kurtuluş Mahallesi Reşadiye Caddesinde faaliyete başlayan Sibey (Siyah Beyaz) Tekstil ortağı Bekir ÖZTÜRK , Organize Sanayi Bölgesine geçtikleri taktirde kapasitelerini arttırarak üretimlerine daha fazla üretim gerçekleştirerek devam edeceklerini belirtti.

Dört ortak olarak kurulan Sibey Tekstil, Orhan Sevinç, Bekir Öztürk, Turgut İskenderoğlu ve Ramiz Yılmaz kurucularından oluşuyor.

“HEDEFİMİZ ORGANİZE SANAYİDE 500 MAKİNA”

Firma hakkında bilgilendirmelerde bulunan şirket ortağı Bekir ÖZTÜRK; “Şirket adımız resmiyette siyah beyaz tekstil fakat biz Sibey tekstil olarak kısaltmasını kullanıyoruz. Yakın tarihte Fatsa’da üretime başladık. Mavi Jeans ve Loft’un ürünlerini dikiyoruz. Şu an 70 kişi kapasite ile çalışıyoruz ancak bunu bir ay içerisinde 130’a çıkarmayı planlıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi’nde uygun yer olmadığı için bu adreste faaliyete geçmeyi uygun gördük. Bizim hedefimiz Organize Sanayi bölgesine taşındığımızda 500 makine kapasitesi ile çalışmaya başlamaktır” dedi.

“FATSA’DA TEKSTİL ANLAMINDA POTANSİYEL VAR”

Artvin’den gelerek Fatsa’da tekstil alanında yatırım yaptığını ifade eden şirket ortağı Orhan SEVİNÇ; “ Yatırım amaçlı Fatsa’ya geldim ve burada tekstil işi ile uğraşıyoruz. Fatsa’da tekstil anlamında potansiyel var. Tekstil alanı geleceği olan bir alan. Tekstil riskli bir yatırım ancak devlet bu bölgeye teşvik veriyor. Fatsa’da tekstil sektöründe yetişmiş kalifiye eleman sıkıntısı da yok. Buda firmalar için avantajlı bir durum. Firmamız yeni bir firma. Mevcut kapasitemizi daha da artırarak güzel çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde