23 Temmuz 2024

“Kadınlarımızı el üstünde tutmak zorundayız”

  • PDF

Bem Bir Sen Ordu İl Başkanı Rahmi Çakır Başkan Yardımcısı Bülent Çakmak ile birlikte Fatsa Belediyesi’nde çalışan bayanların 8 Mart Kadınlar Gününü Kutladı.
 Ben Bir Sen İl Başkanı Rahmi Çakar ve Başkan Yardımcısı Bülent Çakmak beraberinde Fatsa Belediye temsilcileri ile ziyaret ettikleri çalışan bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken kendilerine çam sakızı çoban armağanı birer hediye takdim ettiler. Bem Bir Sen Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bem Bir Sen İlçe Başkanlığı olarak dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Fatsa ilçemizde Fatsa Belediyesi'ni ziyaret etmiş bulunmaktayız.  Fatsa Belediyemizde çalışan bayan arkadaşlarımızla hem hasbihal etmek hem de onların Kadınlar Günü'nü kutlamak için buradayız. Bizim için her gün kadınlar günüdür çünkü Peygamber efendimiz hadisi şerifinde Cennet anaların ayağı altındadır diyerek kadınlarımızı övmüştür, bizde kadınlarımızı erkekler olarak olsun toplum olarak olsun el üstünde tutmak zorundayız. Kadınların çok değerli bir varlık olduğu ifade ediliyor, biz bir gün değil 365 gün kadınlar günü olarak kabul ediyoruz ve bu vesileyle arkadaşlarımızın bir kez daha kadınlar günü kutlu olsun.” dedi.
 Ben Bir Sen Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar Fatsa Belediyesinde son olarak Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Erişmiş’i ziyaret ettikten sonra belediyemizden ayrıldı. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde