23 Temmuz 2024

“Sonuna Kadar Mücadelemizi Sürdüreceğiz”

  • PDF

Ak Parti Ordu Aday Adayı Hasan ACU tamayyül sonrası ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. ACU ziyaretleri kapsamında, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi,  Fatsa Ticaret Borsası, Fatsa Şöförler ve Otomobilciler Odası  ve  Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Temayül sonuçlarının ve anketlerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken ACU: “AK Parti ailesinde her bir bireyin fikri çok önemlidir. Bu nedenle Genel Merkezimiz temayül yoklamasında büyük önem vermektedir. Bizler de temayül yoklanasından çıkacak olan sonuçların önemli olduğuna inanıyoruz. Sonuçlar ne olursa olsun saygı göstererek, üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

Acu, 28 Şubat Cumartesi günü yapılan AK Parti Ordu temayül yoklamasına katılan bütün üyelerimize ve aday adaylarına teşekkür ediyorum. 7 Haziran Genel Seçimleri’nde Türkiye çok önemli bir viraja girecek. Bütün aday adayı arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle hep birlikte AK Parti’yi yeniden iktidara taşımak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. 7 Nisan’da açıklanacak liste her nasıl olursa olsun bütün gayretimle bütün enerjimle çaba sarf etmeye devam edeceğim” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde