23 Temmuz 2024

“Yapılacak çok iş, yürünecek çok yol var”

  • PDF

7 Haziran 2015'te yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den Ordu Milletvekilliği için aday adayı olan, 2011 genel seçimlerinin 6. sıra milletvekili adayı Mustafa ÇAYA, gazetemizi ziyaret ederek aday adaylığı süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
 

Hafta sonu AK Parti Il Başkanlığında yapılan ve 19 ilçenin belediye Başkan'ından ilçe başkanına, kadın kollarından gençlik kollarına, yönetim kurulundan mahalle temsilcilerine kadar tüm partilerin katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasının ellinin üzerinde aday adayının olmasına rağmen kardeşlik havasında geçtiğinin söyleyen AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, temayüle iştirak ederek oy kullanan tüm partililere teşekkür etti.
AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, teşkilatları bizzat ziyaret ederek minnettarlığını sunacağını söyleyerek "Bu süreci ikinci kez yaşıyorum. 2011 seçimlerinde de Ordu'yu karış karış dolaştık. 6'da 6 söylemiyle çıktığımız yolda hemşehrilerimiz partimize 5 vekillik verdi. Beş vekillikten daha önemli bir şey aday averaj Ordu seçmeni. Yüreğini, güvenini, samimi bir şekilde verdi" diyerek, ülke genelinde Ak Parti iktidarlarının gösterdiği başarıdan Ordu'nun da hizmet ve yatırım olarak karşılık bulduğunu söyledi.
Yapılacak çok işin, yürünecek çok yolun bulunduğunu vurgulayan Çaya, 2023 ve 2017 vizyonuna ulaşabilmek için gerekli meclis çoğunluğunun sağlanması adına gayret gösterdiklerini belirterek, Ordu'nun bundan önceki seçimlerde gösterdiği başarıyı Haziran 2015 seçimlerinde de göstereceğine olan inancını ifade etti.
Sürecin kamuoyu yoklamaları ile devam edeceğini de hatırlatan 25. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çaya, kendisi gibi kişisel menfaatlerde arınmış, millet ve memleket sevdası için yollara düşmüş aday adaylarına da başarılar dileyerek, gerek Ordulu seçmenin anketlerde, gerekse de AK Parti Genel Merkezinin değerlendirmelerinde en doğru tercihi yapacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: Çarşamba, 04 Mart 2015 11:06

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde