23 Temmuz 2024

“FATSA’DAKİ GENÇLİK SORUNLARINA DİKKAT ÇEKECEĞİZ”

  • PDF

 Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU 5 Mart’ta yapılacak olan gençlik şurasına tüm Fatsalıları davet ederek, Türkiye genelinde ilk defa böyle bir çalışmanın yapılacağını ifade etti.

“Türkiye’de bir ilk”

Fatsa Kaymakamlığı ve Fatsa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan  gençlik şurasına geniş katılım beklediklerini ifade eden CİNOĞLU açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Fatsa’da düzenlediğimiz Gençlik Şurası ile bir ilke imza atıyoruz. Karadeniz de hatta Türkiye’de bir ilk olacağını düşünüyoruz. Şuranın sekretaryasını Fatsa Milli eğitim Müdürlüğü ve Fatsa Kaymakamlığı yürütüyor, moderatörlüğünü ise bizzat Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı yürütecek. 5 Mart Perşembe günü Saat 13’ten sonra ucu açık bir şekilde yaklaşık sekiz saat boyunca gençlik şurasının sürmesini bekliyoruz. Fatsa ölçeğinde gençlik sorunlarıyla ilgili herkes bu şurada konuşacak” dedi.

“Geniş katılımlı olacak”

Konuşmacıların okul aile birlikleri başkanları, rehber öğretmenler, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilciler, okul müdürleri, derneklerin temsilcileri ve daire amirlerinden oluşacağını belirten Ekrem Cinoğlu;” geniş katılımlı bir gençlik şurası olacağını düşünüyoruz. Buradaki amacımız dileyen herkesin gençlik sorunlarıyla ilgili serbestçe fikirlerini beyan etmesidir. Her konuşmacının üç dakika süre ile söz almasını planlıyoruz. Toplamda seksen kişinin konuşma yapması bekleniyor. Bu konuşmalar kayda alınaraktan Fatsa’da gençlik sorunlarının çözümü noktasında planlama ve analizler oluşturacağız. Çözüm noktasında da ilgili kurumlara yönlendirmeler yaparak gençlik şuramızın amacına ulaşmış olacağız. 5 Mart’ta Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşecek olan Gençlik Şuramıza tüm halkımızın bekliyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde