23 Temmuz 2024

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesinden 12. Sınıf Öğrencilerine Moral Yemeği

  • PDF

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri, YGS’ye (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) hazırlanan 12. sınıf öğrencileri için eğlenceli yemek organizasyonunu düzenledi.

 

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesinde düzenlenen moral yemeğine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cindoğlu,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol Okul Müdürü Yüksel Acar, Okul Aile Birliği Başkanı Nadir Orhan, Okul Aile Birliği Üyeleri Nihayet Güneş ve Hava Şahin, okul yönetimi, öğretmenler ve YGS sınavına girecek 12. Sınıf öğrencileri katıldı.

 

Yemek organizasyonunu, yaklaşan YGS sınavı öncesi öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını  yükseltmek için düzenledik diyen Okul Müdürü Yüksel Acar,” YGS öncesi güzel bir birliktelik olsun istedik ve bu programı tertip ettik. Ektiklerinizi biçme zamanı geldi. Çalıştınız, çabaladınız emeğinizin karşılığını alacağınız gün yaklaşıyor. Ben sizlere, değerli öğrencilerime güveniyorum. Sınavdan başarıyla döneceğinizi biliyorum, dualarımız hep sizinle olacak” dedi.

 

Öncelikle böyle güzel bir etkinliği tertip ettiği için okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum diyerek konuşmasına başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle Fatsa’mızın değerli bir okulu. Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz siz öğrencilerimizin başarısı için büyük emek harcıyorlar ve sizlere her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Onların kıymetini bilelim “dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Lise arkadaşlığı bambaşka bir arkadaşlıktır bunun anlamını bu okuldan mezun olduktan sonra anlayacaksınız, o yüzden arkadaşlarınızın kıymetini iyi bilin. YGS’den kokmayın çünkü siz bu sınavı başarabilecek donanıma ve kapasiteye fazlasıyla sahipsiniz, hepinize güveniyorum hepinize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Moral yemeği, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrencilerin birlikte üstünde YGS yazılı pastayı kesmesi ve konuklara ikram edilmesi ile devam etti.

 

Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenlerinin öğrencileri için düzenlediği moral yemeği öğrencilerin kendi aralarındaki eğlenceleriyle sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde