23 Temmuz 2024

FATSA YARDIM SEVENLER DERNEĞİ’NDEN MHP’YE ZİYARET

  • PDF

Fatsa Yardım Sevenler Derneği yönetim kurulu Başkanı Nimet KOÇ ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe teşkilatına ziyarette bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini  dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz; “ Derneğinizin çalışmalarını elimizden geldiğince takip etmeye çalışıyoruz. Faaliyetlerinizi taktir ediyoruz. Dernek olarak güzel işlere imza atıyorsunuz. Biz de parti olarak her zaman ihtiyaç duyduğunuz noktalarda derneğinizin yanında olacağız” dedi.

Yardım Sevenler Derneğinin faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Nimet Koç; “ Kısıtlı imkanlar ve bağışçılarımızın katkılarıyla ihtiyaç duyan ailelere ve öğrencilere yardımlarda bulunuyoruz. Dernek üyelerimiz her zaman disiplinli ve özenli bir şekilde çalışıyorlar. Düzenli gönül bağımızın bulunduğu bağışçılarımız var. Bunun dışında maddi gelir sağlayabileceğimiz çalışmalar yapıyoruz. Yardım sevenler derneği bünyesinde bir çok öğrenciye düzenli burs veriyoruz. Yardıma ihtiyacı olan ailelere de gıda, eşya, kıyafet, nakdi yardımlarda bulunuyoruz. Tabi ki eskiye göre yardım potansiyelimizde bir düşüş gerçekleşti. Faaliyetlerimizin daha fazla noktalara ulaşabilmesi için daha fazla bağışçıya ve destekçiye ihtiyacımız oluyor. Dernek olarak her siyasi partiye aynı mesafedeyiz. Bizim siyasi görüşümüz yok. Sizin de manevi desteğinizin yanımızda olması bizi ziyadesiyle mutlu edecektir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde