23 Temmuz 2024

Büyükata Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Ordu Şampiyonu

  • PDF

Ordu’da gerçekleştirilen Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon olan Büyükata Ortaokulu Voleybol Takımının öğrencileri, Beden Eğitimi öğretmenleri Volkan ŞEKER, Kürşat Teoman BİNBOĞA ve Okul Müdürü Özer YAŞAR ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem CİNOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında karşılaştığı rakiplerini mağlup ederek finale yükselen Büyükata Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, finalde karşılaştığı Ordu Merkez Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımını 3-1 yenerek Ordu İl Birincisi oldu.

İl Birinciliğini elde eden Büyükata Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı 9-12 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak olan Bölge Finallerinde İlimizi temsil edecek.

İl Birincisi olan Büyükata Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol takımının başarısından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem CİNOĞLU, “Büyükata Ortaokulu öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Bölge finallerinde öğrencilerimizin ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil edeceklerine inandığını dile getiren Müdürümüz, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yapacakları müsabakalarda başarı dileklerini iletti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde